Ova nebeska rezidencija nadomak Majamija može biti vaša za 40 miliona dolara

Ceo sprat kondominijuma u Sunny Isles Beach, poznat kao Sky Estate, ima deset spavaćih soba, 15 kupatila i izvanredan pogled na okean i horizont.

Prostirući se na neverovatnih 1280 kvadratnih metara, Sky Estate unutar poželjnog projekta Estates at Acqualina u Sunny Isles Beach, oko 30 minuta severno od Majamija, obuhvata ceo 34. sprat Severnog tornja. Ovaj 52-spratni toranj ima nekoliko impresivnih rezidencija, ali nijedna se ne može porediti po veličini sa Sky Estate, koji kombinuje tri jedinice u jedan dom sa deset spavaćih soba i 15 kupatila, obloženim prozorima od poda do plafona.

Možda nikada nećete želeti da napustite udobnost Sky Estate, jer ima pet prostranih terasa, dva seta privatnih liftova koji opslužuju svako krilo kuće, privatni bazen za ronjenje, tri saune, muzičku sobu, teretanu i kućnu kancelariju.

Glavni ulaz na južnoj strani zgrade otvara se prema prostranoj kombinovanoj dnevnoj i trpezarijskoj sobi, gde vas odmah dočekuju beskrajni pogledi na okean i prirodno sunčevo svetlo. Dizajnirana za ultimativno iskustvo zabave, prostrana dnevna soba ima mermerni bar sa prostorom za sedenje i povezuje se sa formalnom trpezarijom koja ima električni kamin za atmosferu. Dnevna soba je takođe povezana sa velikom, delimično pokrivenom, terasom orijentisanom prema istoku sa prvom od tri saune.

Nadomak trpezarije se nalazi raskošna kuhinja, opremljena najfinijim aparatima, mermernim radnim pločama i pozadinama, i prilagođenim kabinetima. Sjajna kuhinja je idealna za one koji vole da kuvaju, ali ima i veliku ostavu i uslužnu sobu u blizini. Tu je i manje formalan sto za doručak.

Dom ima dva glavna apartmana smeštena za maksimalnu privatnost na suprotnim krajevima kuće. Svaki bi mogao biti svoj stan. Veći od dva glavna apartmana, u istočnom krilu, ima dvostruke ormare i ogromno glavno kupatilo obloženo mermerom sa velikom saunom. Kupatilo takođe ima dobro osvetljeni toaletni sto i tuševe koji gledaju na okean. Uz glavni apartman u istočnom krilu su zvučno izolovana muzička soba, kancelarija i još jedna uglovna terasa sa saunom.

Dodatne spavaće sobe su podjednako impresivne, svaka sa obiljem prostora u ormanima, sopstvenim kupatilom i epskim pogledom na okean, dok privatni, samostalni gostinjski apartman ima svoju kuhinju i dnevnu sobu - idealno za bake i deke ili posetioce iz drugih gradova. Konačno, tu su i medijska soba, teretana i bazen za ronjenje na jednoj od terasa.

Stanari zgrade imaju pristup paviljonu od 4500 kvadratnih metara sa sadržajima, koji uključuje spa i fitness centar, klizalište, kuglanu, simulator trka Formule 1, sportske terene, Wall Street Traders Club, bazen i evropski inspirisane vrtove. Tu su i cigar lounge, bazen, kabine pored bazena, vinska soba, prostor za opuštanje, bazeni samo za odrasle, speakeasy, simulator surfovanja i dečje igralište. Jedinstveno za stanare ovde, The Estates at Acqualina takođe ima jedini ulaz u SAD dizajniran od strane pokojnog Karla Lagerfelda. Projekat je takođe dom nagrađivanog Acqualina Resorta, što znači da možete uživati i u svim tim sadržajima (uključujući restorane).

Pogledajte galeriju

Luxury Experience