Ova kuća u Majami Biču ima kadu sa visokom potpeticom od 50.000 dolara

U srcu Majami Biča, gde se luksuz susreće sa lepotom okeana, nalazi se izvanredna rezidencija koja redefiniše život na plaži.

Smešten u prestižnom Il Villaggio, ovaj jedinstveni dom vredan 8 miliona dolara oličava modernu eleganciju i sofisticiran dizajn.

Ekskluzivna kuća na plaži pleni svojom živopisnom i luksuznom estetikom. Izvanredna karakteristika je ekstravagantna kada sa visokom potpeticom, koja vredi oko 50.000 dolara. Kupatila, ukrašena hiljadama mozaik pločica, formiraju upečatljiv mural crvenih usana, dodajući umetnički dodir koji podiže šarm i sofisticiranost doma.

Dvospratna kuća prostire se na 400 kvadratnih metara i nudi savršenu udobnosti za jednu porodicu. Sadrži tri spavaće sobe, četiri kupatila i dve potpuno opremljene kuhinje, predstavljajući oazu italijanske elegancije i moderne funkcionalnosti. Svaki aspekt kuće je pažljivo uređen kako bi pružio luksuzno, ali praktično iskustvo života.

Rezidencija se može pohvaliti sa pet privatnih terasa sa pogledom na okean koji oduzima dah, stvarajući spokojan ambijent upotpunjen bezvremenskom privlačnošću mermernih podova i prilagođenim italijanskim kuhinjama. Opremljene SubZero i Wolf aparatima, kuhinje su pogodne za kulinarske entuzijaste. Dom je poboljšan besprekorno integrisanim Crestron i Lutron kućnim sistemima, obezbeđujući kontrolu osvetljenja, klime i zabave.

Il Villaggio, koji su dizajnirali cenjeni arhitekti Revuelta, a razvio Multi-Plan, predstavlja simbol luksuza. Stanovnici uživaju u pristupu neuporedivim pogodnostima, uključujući najsavremeniji fitnes centar, spa centar za podmlađivanje i usluge konsijerža i recepcije koje rade 24 sata dnevno. Parking, obezbeđenje i ekskluzivne usluge na plaži dodatno podižu životni stil, čineći Il Villaggio veoma traženom adresom za luksuzan život.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience