Luksuzni enterijeri na točkovima

Najveći zaljubljenici u kampovanje rasplakali bi se od sreće kada bi se susreli sa luksuznim vozilima poput ovih...

Najveći zaljubljenici u kampovanje i vožnju luksuznim moto-home vozilima oduševili bi se vozilima kompanije Ketterer Continental. U pitanju su luksuzna moto-home vozila koja se izrađuju u saradnji sa kompanijama Mercedes Benz, Scania... Ovakva vozila vam omogućavaju da sav luksuz ponesete sa sobom na putovanje. 

Luksuzna vozila-kuće u sebi imaju sve što vam može pasti na pamet, pa i ono o čemu i ne sanjate. Ogromne dnevne sobe koje komotno mogu da ugoste mnogo ljudi, luksuzna đakuzi kupatila… I ne samo to! Da li možete da zamislite da su dizajneri o svemu razmišljali? Ljubitelji jahanja sa sobom na put mogu povesti i konje, jer ovakva vozila poseduju posebne jedinice u koje možete smestiti svoje visoke četvoronožne ljubimce. Da, možete odjednom prevoziti od 4 do 6  konja.

U slučaju da na trenutak zaboravite u kakvom se luksuzu vozite, tu je i garaža koju neka od ovih vozila poseduju. Dobro ste čuli. Neki modeli Ketterer Continental u sebi poseduje garažni prostor dovoljno veliki da sa sobom na putovanje ponesete i vaš Smart FourTwo. Logično… jer kako biste obilazili sve lepote nekog mesta u koje parkirate svog modernog džina? Takođe, izvesni modeli poseduju dodatnu multifuncionalnu gepek ekstenziju koja se pritiskom na dugme širi i dobijate 6 kvadratnih metara dodatnog prostora za odlaganje opreme ili ekstra prtljaga.

Vozačke kabine ovih vozila izgledaju kao kokpit nekog privatnog aviona, tako da je i vozačima tokom vožnje omogućena udobnost i neverovatan komfor.

Sa ovakvim vozilom možete da putujete bilo gde, a prednosti ovakvog putovanja su nezamenljive, jer svakog dana možete boraviti u nekom drugom mestu. Ne treba vam hotel sa pet zvezdica, jer kada kupite ovakvo vozilo dobili ste  sav premium luksuz koji možete da zamislite. 

N.V.T.