Fantastični penthaus u Majamiju sa sopstvenim plesnim podijumom

Svako od nas ima izobilje slobodnog vremena ovih dana, koje verovatno barem jednim delom koristimo za maštanje o životu posle samoizolacije…

Neki od nas žele da putuju širom sveta, kada se on očisti od korona virusa. Verovatno mnogi ljudi žele da urade upravo to, kako bi nadoknadili izgubljeno vreme, koje smo morali da provedemo zatovreni u svoja četiri zida. Baš iz tog razloga, sa vama delimo nove vesti o stvarima koje možete raditi, kada se život vrati na pravi kolosek.

Ukoliko neko od vas planira put u Majami, onda svakako mora znati da je ta destinacija puna savršenih, neverovatnih lokaliteta, gde se mogu osećati slobodno i uživati u svemu što nam život nudi. Smešten upravo u Majamiju, penthaus o kom vam ovog puta pišemo savršen je za ljubitelje muzike, koji žele da proslave svoje oslobađanje od policijskog časa planiranjem zabave, jer sadrži kabinu i pult za di-džeja i plesni podijum.

Ukoliko podelite ovaj prostor, možete stvoriti ambijent na kom će vam pozavideti brojni klubovi širom sveta, zahvaljujući osvetljenom plesnom podijumu, zvučnoj izolaciji između spratova i svemu ostalom što vam je potrebno za žurku bez prestanka.

Odvrnite svoje omiljene pesme u bilo koje doba dana, bez brige o komšijama koji će zbog toga negodovati. Veličanstveni penthaus od skoro hiljadu kvadrata ima pet spavaćih soba i šest ipo kupatila, dok se u pogledu na okean i grad može uživati sa balkona koji čitavu priču prenosi na sasvim novi nivo.

Balkoni su toliko masovni, da jedan od njih sadrži i privatni đakuzi. Cena ovog penthausa iznosi 10.9 miliona dolara.