Bijonse je upravo odsela u ovom apartmanu u Dubaiju - a možete i vi za 100.000 dolara po noći

Poznata pevačica Bijosne pevala je na otvaranju novog luksuznog hotela u Dubaiju, Atlantis The Royal.

Pored astronomske naknade u iznosu od 24 miliona dolara za koncert koji je trajao sat vremena, superzvezda je odsela u najvećem i najskupljem apartmanu na svetu u odmaralištu Royal Mansion.

Ranije ove nedelje, stanovnici Dubaija primetili su Bijonse kako uvežbava svoje kultne pesme kao što su Crazy in Love, Spirit i Drunk in Love. Njen nastup u Atlantis The Royal hotelu biće njen prvi nakon pet godina koji će se održati u društvu VIP gostiju.

Prema sajtu brenda, ogromni apartman u kom je Bijonse odsela prostire se na 1.022 kvadratnih metara i košta 100.000 dolara po noći. Kraljevski apartman sa četiri spavaće sobe je konstruisan kao penthaus na dva nivoa sa privatnim foajeom ukrašenim stablima maslina starim 100 godina i impresivnim visokim plafonima. Apartman uključuje privatnu terasu sa bazenom i naravno pruža zadivljujući pogled na grad Dubai.

Bijonse je takođe prvi gost luksuznog apartmana, jer se očekuje da će rezervacije za apartman biti dostupne od februara. Penthaus je epitet luksuza i ima mogućnost povezivanja sa još 18 soba, što naglašava njegovu jedinstvenost.

Atlantis The Royal je oličenje luksuza na 43 sprata koja sadrži 231 luksuzni apartman, 693 hotelske sobe i 102 apartmana, od kojih svi imaju pogled na Arapsko more i ostrvo Palm.

Imanje ima više bazena, uključujući 44 privatna infinity bazena povezana sa apartmanima i penthausima, i dva bazena samo za odrasle. Odmaralište se takođe može pohvaliti heliodromom, fontanama sa vatrom i rezervoarom sa 4.000 meduza – opisanim kao najvećim na svetu.

Ali Queen Bey svakako ne zaslužuje ništa manje od vile koja oduzima dah kao i njeni nastupi.

Luxury Experience