Barbie penthouse - ultra glamurozan stan koji je nekada bio u vlasništvu žene po kojoj je nastala lutka

Kada pročitate „Barbie penthouse“, verovatno prvo na šta pomislite je raskošno uređen stan u svim nijansama ružičaste. Međutim, nije tako.

U stvari, Barbi penthaus koji se prodaje po ceni od 9.999.888 dolara, poslednja je reč glamura i može se pohvaliti raskošnim detaljima i umetnošću.

Dom je dobio svoj nadimak jer je nekada bio u vlasništvu Barbare 'Barbie' Segal, inspiracije za originalnu lutku Barbie, čiji su roditelji bili Ruth i Elliot Handler, osnivači Mattel Toys. Dizajnerka enterijera Nicole Sassaman kupila je stan "Barbie" 2012. godine.

Stan se nalazi na poslednjem spratu arhitektonskog remek-dela IM Pei sa potpunom uslugom i ima 320 kvadratnih metara stambenog prostora. Odiše luksuzom, sa privlačnim čupavim tepisima, baršunastim foteljama i delima savremene umetnosti.

Dnevna soba otvorenog plana ima prozore od poda do plafona sa kojih se pruža zadivljujući pogled na horizont Los Anđelesa. U dnevnoj sobi se nalazi klavir i udobna garnitura, savršena za vrhunske zabave.

U stanu se nalazi kuhinja sa glamuroznim starinskim detaljima, tri spavaće sobe i kupatila, od kojih su svi prošli glamurozan tretman. Krevet sa baldahinom u glavnom apartmanu savršeno je mesto za uživanje u jutarnjoj kafi uz ekskluzivan pogled na grad.

A kad dođe vreme za opuštanje, na raspolaganju su vam tri kupatila - glavno kupatilo nudi elegantno, ali udobno utočište, gde savremene toaletne jedinice spajaju luksuzni mekani tepisi i nameštaj.

Povezane teme