Argentinski poslovni magnat prodaje zadivljujući penthaus

Roberto Vivo, argentinski umetnik i biznismen, stavio je na prodaju svoj izuzetni Ritz-Carlton penthaus koji se nalazi u srcu Majami Biča.

Impresivna karijera Roberta Viva obuhvata više industrija i kontinenata. Kao predsednik i akcionar kompanije Faicsa, bio je zadužen za obeležavanje puteva i bezbednost saobraćaja širom Argentine i Brazila. Štaviše, on je bio pionir u prenosu podataka u Latinskoj Americi osnivanjem IMPSAT Fiber Networks, prve kompanije koja je koristila satelitsku tehnologiju za ovu svrhu.

Trenutno, Vivo je na čelu multimedijalne kompanije Claxson, koja proizvodi i distribuira visokokvalitetne sadržaje i aplikacije za publiku koja govori španski i portugalski preko televizije i digitalnih platformi. Njegov umetnički talenat je podjednako vredan hvale, a nekoliko njegovih dela krasi penthaus u Majami Biču.

Vivo penthaus vredan 7 miliona dolara se prostire na 350 kvadratnih metara, ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Pedantno ga je izradio poznati arhitekta Pjero Lisoni. Dizajn neprimetno integriše prirodne elemente sa izuzetnom italijanskom izradom, dok se posebno ističe Boffi kuhinja opremljena Gaggenau aparatima.

Prozori od poda do plafona pružaju prekrasan pogled na bujne vrtove i živopisan centar grada, stvarajući spokojno i sofisticirano okruženje za život. Penthaus je svedočanstvo prefinjenog života, nudeći savršen spoj udobnosti i stila.

Smešten u ekskluzivnoj enklavi u srcu Majami Biča, Ritz-Carlton nudi vrhunski životni stil prepun izuzetnih pogodnosti i usluga. Imanje se nalazi usred sedam jutara lepo uređenih vrtova, bazena i zabavnih prostora, pa čak ima i privatnu marinu. Moderna arhitektura i dizajn rezidencija upotpunjeni su mirnim okruženjem, gde se okean, jezero i vodeni putevi spajaju kako bi pružili neuporedivo spokojstvo.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience