Saudijski Prestolonaslednik započinje gradnju futurističkog heksagonalnog nebodera pre roka

Zaboravite na otkazivanje ili reviziju planova, saudijski prestolonaslednik objavljuje početak građevinskih radova pre roka na nikada viđenom heksagonalnom neboderu…

Ova futuristička planinska oaza će imati ultra-luksuzni hotel i premium rezidencije. Saudijska Arabija brzo postaje epitom modernog razvoja, s ambicioznim megaprojektima poput Neom City i njegovih različitih segmenata. Dok je futuristički grad The Line, dug 170 km, privukao najviše pažnje, drugi impresivni projekti će takođe osvojiti turiste po završetku. Jedan od tih dragulja je luksuzni hotel Siranna sa heksagonalnim stubovima.

Prema izveštaju, Neom je započeo rane radove na Siranna turističkom projektu u Zalivu Akaba. Odgovornost je poverena lokalnom izvođaču radova Mofarreh Al Harbi i libanskoj Batco Grupi. Kako će se ovo luksuzno odredište graditi na veštački stvorenoj planini koja pruža zadivljujući pogled na Crveno more, početne zadatke poput stabilizacije stena, raščišćavanja terena i skaliranja će obavljati ovi timovi.

Siranna će imati hotel sa 65 ključeva i 35 ekskluzivnih rezidencija, koje će osmisliti australijska arhitektonska konsultantska kompanija Woods Bagot. Singapurska Meinhardt Grupa će nadgledati usluge dizajna infrastrukture zajedno sa američkom inženjerskom firmom Aecom. Ovo ekskluzivno turističko utočište, sa svojim stepenastim dizajnom, obećava da će biti svetionik inovacija, izuzetnog izvođenja i zapanjujućih rezultata.

Šta možete očekivati od Siranna?

Iskustvo Siranne je jedinstveno od trenutka kada kročite na vodeni prevoz do zabačene uvale okružene veličanstvenim planinama i bujnom florom. Projekat je podjednako slikovit koliko i luksuzan, nudeći vrhunske pogodnosti za nezaboravan boravak, uključujući plažni klub, spa centre i najmodernije wellness sadržaje. To je destinacija osmišljena da pomogne gostima da zaborave na svakodnevne rutine i istraže lepote Zaliva Akaba peške ili na konju. Ovu besprekornu turističku avanturu upotpunjuju sofisticirane opcije za ručavanje i zabavu.

Luxury Experience