Luksuzna verzija Monopola je pravi stoni "dragulj"

U skoro svakom domu postoje neke društvene igre.

Bez obzira koliko imate godina, ne možete poreći da ste bar nekad proveli nezaboravne večeri igrajući društvene igre sa svojim prijateljima. Ako biste nas sada zamolili da razmislimo o igri koju smo najčešće igrali u životu, onda bi to sigurno bio Monopol.

Monopol je društvena igra stara skoro 100 godina i tokom njenog postojanja, zavoleli su je milioni ljudi širom sveta, prevedena je na 47 jezika i strastveno se igra u više više od 140 zemalja. Zabavna društvena igra je inspirisala mnoge da dizajniraju različite verzije Monopola, dok je na desetine različitih verzija pušteno na tržište.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSD DEALZ (@bsddealz)

Ali možda najbolja verzija Monopola i svakako jedna od najglamuroznijih je „delux izdanje“. Njegova cena je možda visoka (košta 285 evra), ali je poklon koji bi svaki fanatik društvenih igara želeo da ima u svojoj dnevnoj sobi.  

Monopoly Luxury Edition ponovo osmišljava dizajn kultne društvene igre sa fokusom na ekstravaganciju. Zamišljena da bude luksuznija u odnosu na standardnu kartonsku varijantu, dolazi sa ukrasima od poliranog drveta, zlatnom izrezbarenom putanjom za igru i nizom drugih detalja poput fioka u kojima se nalazi sve što vam je potrebno za igru, uključujući Monopol žetone, kuće i hotele, vlasničke karte, kartice i posebno dizajnirani Monopol novac.

Za svakog vernog ljubitelja Monopola, ovo luksuzno izdanje je „dragulj“, koji bi počasno zauzeo središnji deo svake dnevne sobe. 

Luxury Experience