Glamurozni Marconio novogodišnji aranžman

Novogodišnji praznici su period kome se svako od nas raduje iz različitih razloga. Neki jer će ga provesti sa dragim osobama koje nisu u prilici često da vide, neki zbog uživanja u prazničnoj trpezi, a neki jer konačno imaju priliku da otputuju negde i odmore se od posla, sve nas na različite načine ili sve spomenute hvata praznična euforija.

Ukoliko ste jedni od onih koji se raduju Novoj Godini zbog svega ovoga po malo, a još uvek niste odlučili koji je najbolji način da objedinite sve ovo i proslavite, Marconio Wellness Club ima veoma originalnu ponudu, za one koji žele da Novu Godinu dočekaju na jedinstven način, spajajući sav hedonizam i glamur najluđe noći sa opuštajućom atmosferom luksuznih MWC apartmana. Ponuda obuhvata sve ono što vam je neophodno da se opustite na završetku stare godine i u novu uplovite sveži i odmorni, bistrog uma i spremni za još bolju 2018.

Klikom na sliku pogledajte MWC apartmane

Ovaj jedinstveni paket aranžman, obuhvata 3 noćenja i najam sva 3 MWC apartmana, ukupnog kapaciteta do 10 osoba, pa imate dovoljan broj mesta za sve one sa kojima želite da provedete ovaj praznični period. MWC vam obezbeđuje potpunu privatnost kako bi u potpunosti mogli da uživate sa vašim najmilijima.

Klikom na sliku pogledajte MWC apartmane

Uz to, dobićete 3 flaše Moet šampanjca i 3 flaše Chivas viskija, kako bi novogodišnja zdravica protekla onako kako dolikuje. Naravno, na raspolaganju vam je celokupan sadržaj sva 3 apartmana: bazen, sauna, hidromasažna kada, parno kupatilo, hidromasažni bazen, da bi opuštanje za vas i vaše najbliže bilo potpuno. Cena ovog unikatnog aranžmana je 3000e.

Dočekajte Novu Godinu u velikom stilu i poklonite sebi i vama dragim osobama ovaj ekstravagantni užitak i poklon koji će teško nadmašiti, a svakako dugo pamtiti.

Informacije i rezervacije +381653166001

  • Ključne reči: