Lični rajski kutak u Zemunu

Jesen je rapidno stigla, što predstavlja zvaničan kraj godišnjih odmora, kao i povratak u užurbanu svakodnevnicu.

Sve se više obaveza nameće, kako bi postigli što je više moguće na poslovnom planu do novogodišnjih praznika. Nažalost, u toj užurbanosti, prestanemo da vodimo računa o sebi, zaboravimo na sebe, zbog čega i dolazimo u situaciju da se osećamo iscrpljeno. Čekamo vikend, kako bi se konačno odmorili.

Apartman 1

S obzirom da je za odlaske van grada, sem dobre organizacije, potrebno i vreme, koga je uvek malo, potrebno je naći određenu vrstu „izduvnog ventila“ u samom gradu, mesto gde ćemo zaboraviti na vreme i fokusirati se na prijatan osećaj relaksacije. Većina, u skladu s tim, odlazi na masaže, tretmane ili eventualno na neku rekreaciju, u vidu aktivnog odmora, što može biti vrlo delotvorno.

Međutim, za one kojima je potrebna istinska relaksacija i kojima je neopohodno da budu negde sami, ili sa voljenom osobom, potrebno je nesvakidašnje mesto, koje predstavlja spoj gorepomenutih vidova opuštanja. To zen mesto postoji i nalazi se u centru Zemuna.

Apartman 2

Sastoji se od privatnih spa apartmana, koji poseduju sve što vam je potrebno za relaksaciju i rekreaciju. Privatni masažni bazen, đakuzi, sauna parno kupatilo, slana soba, su samo neke od stvari koje se nalaze u sklopu apartmana i dostupne su samo vama. Sem wellness elemenata, svaki apartman krasi enterijer koji je urađen po svetskim standardima i poseduje sve moguće propratne stvari koje su tu  da vam upotpune boravak, a predstavljaju vrhunac luksuza (zasebnu spavaću sobu sa bračnim krevetom, veliki plazma TV, mini bar, podno grejanje, kamin, muzički sistem itd.). Ono čime se izdvajaju ovi apartmani, jeste i vremenki period na koji ih je moguće iznajmiti u zavisnosti da li želite da prenoćite ili samo da se opustite na par sati. U skladu s tim možete da birate neki od sledećih termina: 11h-14h, 15h-19h ili celu noć 20h-10h.

Ovakav vid odmora bi vam zasigurno promenio perspektivu gledanja na stvari i pomogao da se napunite životnom energijom i povećate produktivnost.

GIFT kartice

Takođe, ukoliko želite da obradujete vama drage ljude ili voljenu osobu, dostupne su i gift kartice, kojima nikoga nećete ostaviti ravnodušnim, a provešće, zahvaljujući vama, nezaboravne trenutke u smeštaju iz snova.