Hennessy je predstavio jedinstveni konjak povodom 75. godišnjice NBA lige

Hennessy je još jednom nadmašio sebe!

Ovog puta brend je predstavio Hennessy Paradis magnum u novoj flaši za proslavu 75. godišnjice NBA lige koja je kreirana u partnerstvu sa dizajnerom Lorencom Baumerom.

Napravljena da izgleda kao autentična košarkaška lopta, flaša je izrađena od ručno oblikovanog Baccarat kristala. Može da primi 1,75 litara i čak ima fasetirani površinski uzorak koji naglašava bakarne refleksije konjaka unutra.

Unutar luksuzne flaše nalazi se klasični Hennessy Paradis koji je 1979. godine kreirao Mauris Filiju. Napravljen je spajanjem najređih vrsta konjaka koje su stajale u starim hrastovim buradima u podrumu Chai Paradis.

Pakovanje takođe služi kao kutija za trofeje, sa potpisanom i numerisanom zlatnom pločicom. Unutar njega se nalaze dve ručno rađene čaše i poseban zlatni ključ koji otvara i flašu i njen kovčeg.

Paradis x NBA konjak je prvi probao DJ Khaled na jahti u Majamiju ovog vikenda. Na Instagramu je napisao: „Uzbuđen što sam prva osoba na svetu koja je posedovala Hennessy Paradis ograničenog izdanja povodom proslave 75. godišnjice NBA lige. Velika pohvala Hennessy brendu za neverovatno iskustvo.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Luxury Experience