LUX VODIČ

LUX VODIČ je prvi Luxury guide u Srbiji, koji omogućava čitaocima da na brz i jednostavan način dođu do željenih informacija o kompanijama koje zastupaju luksuzne proizvode...

PREDSTAVITE VAŠU FIRMU


Adresar na portalu LuxLife omogućava da se na brz i jednostavan dođe do željenih informacija o kompanijama koje su zvanični predstavnici luksuznih brendova satova, nakita, modnih dizajnera i proizvoda za negu lepote, kao i kompanija koje se bave dekorom i dizajnom enterijera, prodajom skupocenih i luksuznih automobila i drugo…

 
MINI SAJT NA PORTALU LUX LIFE

Otvaranjem „Mini“ sajta na portalu LuxLife, sa preko 1.000.000 pregledanih strana na mesečnom nivou, dobijate mogućnost da predstavite svoju kompaniju u obimu i na način na koji Vi želite. Automatski dobijate više od 100.000 potencijalnih posetilaca i time uvećavate mogućnost prodaje Vaših proizvoda/usluga.


STANDARDNI
PAKET
OBUHVATA
◼︎ Vaš "Mini" sajt
◼︎ Postavljanje do 20 artikala u delu "Lux Shop"
◼︎ Naziv i delatnost firme
◼︎ Kontakt: Telefon i e-mail adresa

PREMIUM SAJT NA PORTALU LUX LIFE


Ukoliko se odlučite za premium sajt na portalu LuxLife, dobijate mogućnost da predstavite svoju kompaniju, kao i brendove koje zastupate u kategoriji BRENDOVI, uključujući i PR textove na portalu i na newsletter-u.


PREMIUM
PAKET
OBUHVATA
◼︎ Vaš "Mini" sajt
◼︎ Postavljanje do 50 artikala u delu "Lux Shop"
◼︎ Naziv i delatnost firme
◼︎ Kontakt: Telefon i e-mail adresa
◼︎ Predstavljanje do 5 brendova
◼︎ PR text mesečno
◼︎ PR na newsletter-u
 

OPIS MINI SAJTA

  O NAMA 


U okviru "mini" sajta, možete predstaviti vašu kompaniju, sa kompletnim opisom vaše delatnosti i vašim kontaktima. Ukoliko imate asortiman proizvoda u ponudi, možete postaviti tekst o brendovima, koji će biti povezani sa opisom vaše kompanije.

 ASORTIMAN / USLUGE 


Ukoliko se bavite prodajom luksuznih proizvoda, možete u kategoriji ASORTIMAN postaviti kompletan asortiman vaših proizvoda, koji će sadržati naziv artikla, cenu i opis koji želite. Ako je vaša delatnost uslužna, možete postaviti opis usluga koje pruža vaša firma u kategoriji USLUGE.

 GALERIJA / REFERENCE 


U kategoriji GALERIJA možete predstaviti brendove ili fotografije vašeg prodajnog objekta ili nove kolekcije.

 KONTAKT 


Kontakt kategorija sadrži kontakt podatke vaše kompanije ili prodajnih salona: adresa, telefon, radno vreme, email adresa, adresa sajta, kao i mapu lokacije.

Ukoliko ste zainteresovani za početak saradnje, kontaktirajte našu prodajnu službu na:

Email: office@ministudio.rs

Telefon: 063 778 00 88 (radnim danima od 09-17h).