LUX SHOP

U okviru portala Lux Life, nalazi se LUX SHOP - mesto gde možete pronaći sve što vam je potrebno za savršen luksuzni životni stil...

Otvorite online prodavnicu u "LUX SHOP -u" !

Zvanični predstavnici luksuznih brendova iz sveta mode, časovničarstva, juvelirstva i proizvoda za negu lepote, kao i kompanije koje se bave dekorom i dizajnom enterijera i prodajom skupocenih i luksuznih automobila, svoje proizvode mogu oglasiti na LUX SHOP-u u okviru posebnih paketa za oglašavanje, koji su prilagođeni potrebama vašeg poslovanja.  

Paketi podrazumevaju zakup odgovarajućeg broja oglasa/proizvoda na mesečnom nivou, uz mogućnost korišćenja dodatnih alata za isticanje oglasa po povlašćenoj ceni.

KO SU KLIJENTI KOJI KORISTE "LUX SHOP" ZA POBOLJŠANJE REZULTATA PRODAJE?


Naši klijenti su distributeri vodećih modnih brendova na tržištu Srbije, satova i nakita, saloni nameštaja, prodavnice dekorativnih predmeta, rasvete i prateće opreme, kao i zvanični predstavnici skupocenih i luksuznih automobila. Neki od naših klijenata su: Hugo Boss, Trussardi, Canali, Blumarine, Rosenthal, Hermes, Christofle, Lalique, Frey Wille, Burberry, Tag Heuer, Emporio Armani, Hamman, Brabus i više od 100 renomiranih svetskih brendova.

KAKO "LUX SHOP" MOŽE DA VAM POMOGNE U PRODAJI?


Naš cilj je da klijentima obezbedimo da ih putem telefona ili email-a kontaktiraju potencijalni kupci zainteresovani za njihove proizvode. Kako?

Naši posetioci su potencijalni kupci proizvoda koji su obeležje luksuznog životnog stila!

"LUX SHOP" je deo portala Lux Life koji prezentuje luksuzni životni stil i skupocene proizvode, a posećuju ga osobe zainteresovane za kupovinu luksuznih satova, nakita, automobila, garderobe, modnih aksesoara, dekora i drugih skupocenih predmeta. Kao deo online kompanije Mini Studio Publishing Group, "LUX SHOP" svoju ponudu predstavlja na najčitanijem luksuznom portalu u Srbiji – Lux Life, čiji je veliki broj posetilaca zainteresovanih za kupovinu luksuznih predmeta usmeren na "LUX SHOP". Predstavljanjem svoje ponude, oglašivači dobijaju pristup velikom broju potencijalnih kupaca.

Na mesečnom nivou LuxLife.rs ostvaruje 1.000.000 pregledanih strana!

KAKO OGLASITI PONUDU NA "LUX SHOP"?


U zavisnosti od Vaših potreba, u ponudi je nekoliko paketa za oglašavanje.

Ukoliko ste zainteresovani za početak saradnje, kontaktirajte našu prodajnu službu na:

Email: office@ministudio.rs

Tel: 011/407-97-44

Mini Studio Publishing Group