ADVERTISING

Portal Lux Life je prvi luksuzni portal u Srbiji, deo prestižnog svetskog vodiča Luxury Group, koji otvara vrata luksuza i glamura, otkrivajući NAJBOLJE iz sveta LUKSUZA...

Ciljna grupa portala Lux Life su svi oni koji uživaju u luksuznim proizvodima.  

Oglašavanjem na portalu Lux Life omogućićete rast imidža i prepoznatljivost Vaše kompanije i Vašeg brenda, što može uticati na uvećanje prodaje Vaših proizvoda.

KONTAKT

E: jova.sreco@ministudio.rs

T: +381 11 328 27 10

M: +381 63 77 800 88

Nudimo Vam oglašavanje putem standardnih marketing alata i inovativnih formata, koji se mogu koristiti individualno ili u kombinaciji sa više elemenata oglašavanja, kako bi se postigao sinergetski efekat u promociji Vašeg brenda:

 OGLAŠAVANJE PUTEM BANERA


Banerima možete oglašavati brend, proizvod ili uslugu. Svojim pozicijama i vizuelnom predstavom onog što nudite, naglasićete značaj i konstantno ćete biti pred očima posetilaca našeg portala.

INOVATIVNI FORMATI

Pored standarnih formata, naš kreativni tim razvio je više inovativnih formata displey oglašavanja.

  DIREKTAN E-MAILING – Oglašavanje putem banera na newsletter-u


Newsletter šaljemo 3 puta nedeljno na bazu od 23.569 e-mail aktivnih adresa prijavljenih korisnika koji su zainteresovani za luksuzne proizvode.

Baner na newsletter-u je opcija oglašavanja koja precizno targetira Vaše potencijalne klijente. Naš napredni softver identifikuje KO je kliknuo na Vaš baner (e-mail adresu potencijalnog kupca, koji je pokazao interesovanje za Vaš proizvod).

RETARGETING

Korišćenjem opcije oglašavanja na newsletter-u i identifikovanjem liste potencijalnih klijenata koji su kliknuli na Vaš baner, u prilici ste da prenesete poruku usko ciljanom auditorijumu putem retargetinga – slanjem personalizovanog maila onima koji su kliknuli na vaš baner. Ovakvim vidom komunikacije, Vaša kompanija se može obratiti potencijalnom klijentu po imenu i prezimenu, nudeći mu određene benefite

  LUX SHOP – Postavljanje proizvoda, „product placement“


LUX SHOP
je LUKSUZNI Shopping centar u okviru portala Lux Life, koji posećuju osobe zainteresovane za kupovinu LUKSUZNIH PROIZVODA. U okviru LUX SHOP-a, nudimo Vam poseban vid oglašavanja putem “product placement-a”, uz mogućnost postavljanja neograničenog broja Vaših proizvoda. Za više informacija, kliknite na: Lux Shop

  LUX VODIČ Predstavite vašu kompaniju ili brend u kategoriji LUX VODIČ


LUX VODIČ je prvi Luxury guide u Srbiji, koji omogućava čitaocima da na brz i jednostavan način dođu do željenih informacija o kompanijama koje zastupaju luksuzne proizvode.

Da biste na najefikasniji način predstavili i pozicionirali svoju firmu kod nas na portalu, u ponudi se nalazi nekoliko paketa, koje možete pogledati ovde: PROFIL KOMPANIJE

Otvaranjem „Mini“ sajta na portalu Lux Life u okviru LUX VODIČA, sa preko 70.000 jedinstvenih posetilaca na mesečnom nivou, dobijate mogućnost da predstavite svoju kompaniju ili brend u obimu i na način na koji Vi želite.


◼︎
Media Kit [PDF]    ◼︎ Google Analytics

 

NAŠI PARTNERI

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Luxury Experience