Zavirite u privremenu rezidenciju brenda Louis Vuitton u Sidneju

Privremena rezidencija u Sidneju odaje počast kolekcijama za proleće/leto pokojnog Virdžila Abloa od 2019. do 2022. godine, prikazujući najekskluzivnije komade.

Pre četiri nedelje, 15. decembra, Louis Vuitton je otvorio privremenu rezidenciju u Centralnoj poslovnoj četvrti Sidneja koja je deo svetske serije događaja, koje je kreirala kuća i nazvana je “Walk in the Park“. Izložba ostaje verna principima rada pokojnog Virdžila Abloa - izražavajući povezanost između njega i zajednice.

Posetioci su dobrodošli kako bi otkrili legendarne patike i dodatke iz muških kolekcija za proleće/leto brenda od 2019. do 2022. Ovo je takođe retka prilika da dobijete željene komade iz ograničenih izdanja i ponovna izdanja patika, naočara za sunce i nakita.

Ablo je želeo da posetioci dožive legendarne komade Louis Vuittona izbliza i lično urone u njegovu kreativnu evoluciju. Kroz izložbu, dizajni su kodirani u skladu sa bojama duge, u znak Abloovoj debitantskoj reviji za modnu kuću i njegovu kolekciju proleće/leto 2019.

Kolekcija od preko 40 patika u Temporary Residency u Sidneju uključuje različita izdanja kultnih LV patika koje su se prvi put pojavile u Abloovoj inauguracionoj kolekciji.

Najnovije LV Trainer Upcycling iz kolekcije za proleće/leto 2022. takođe je dostupno za kupovinu u limitiranoj seriji od 100 pari.

LV Runner Tactic patike koje su predstavljene na reviji za muškarce proleće/leto 2022. biće unapred lansirane u zelenoj boji. Kao što naziv govori, Runner Tactic je inspirisan patikama za trčanje i napravljene su od mešavine mrežastog tekstila i antilop teleće kože sa reflektujućim cvetovima monograma sa strane.

Ostali ekskluzivni dodaci uključuju naočare za sunce 1.1 Millionaire u ljubičastoj i Monogram Kites. Sunčane naočare 1.1 Millionaire dostupne su u preko 20 boja. Naočare za sunce podsećaju na naočare koje su se nosile kasnih 1920-ih u Čikagu kojim je dominirao Al Kapone - vetroviti grad koji je bio stalna inspiricaja Virdžila Abloa.

Temporary Residency je sada otvoren i nastaviće da radi svakog dana do 15. marta 2022. u ulici Pit 138 u Sidneju.