Zavirite u pop up butik brenda Dior u Porto Montenegru

U srcu poznatog nautičkog naselja Porto Montenegro otvoren je butik brenda Dior koji jedinstveno kombinuje finoću koja karakteriše francusku modnu kuću sa atmosferom letnje sezone.

Preciznije, iz divne prodavnice se pruža pogled na čuveni Bokokotorski zaliv i predstavlja okruženje u kojem se nalazi kolekcija Dioriviera kreativne direktorke kuće, Marie Gracije Chiuri. Butik će ostati otvoren tokom leta, jer je otvaranje namenjeno samo tokom letnjih meseci i tamo možete otkriti letnje komade francuske kuće koji su neophodni za ovaj topli deo sezone.

Gledajući spoljašnost butika možemo primetiti da prevladava minimalistički pristup arhitekturi, pri čemu zemljani tonovi imaju vodeću ulogu i daju rafiniranu estetiku, kao što su i kreacije same kuće. Dva velika, svetleća Diorova logoa privlače pažnju prolaznika, mada malo ko ne zna gde se prodavnica nalazi, jer je otvaranje postalo glavna priča u gradu!  

"Slatko“ osvetljenje daje „živost“ i čini dominantnu atmosferu još romantičnijom i privlačnijom za kupce. Drvene, prirodne površine i male „eksplozije“ boja, stvaraju ultra šik okruženje, za koje sa sigurnošću možemo reći da savršeno izražava dizajnerski DNK brenda Dior. Zapravo, mnoge ukrasne kreacije koje dekorišu prostor u prodavnici nose umetnički potpis Marca Lodole.

Konačno, ne možemo propustiti činjenicu da se desno od zgrade nalazi mini dvorište, što je možda jedan od glavnih naglasaka celog butika, jer svojim prisustvom daje notu zelene oaze koja se najbolje usklađuje sa ostalim elementima, kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Vidimo da postoje saloni ukrašeni jastucima kuće, u kojima se gosti mogu opustiti, dok masivne biljke i detalji poboljšavaju letnji osećaj, ispod impresivne Dior tende.

Pogledajte galeriju da biste videli još fotografija butika!