Zavirite u novi butik brenda Versace u Njujorku

Italijanska luksuzna modna kuća Versace otvorila je ovog meseca novi butik u četvrti SoHo u Njujorku.

Luksuzni butik Versace u Njujorku prostire se na 300 kvadratnih metara i pruža potrošačima potpunu ponudu konfekcije i modnih dodataka za muškarce i žene.

„Tako sam uzbuđena što ću dovesti Versace u SoHo! Njujork i njegov kul stav u centru grada oduvek su mi bili veliki izvor inspiracije”, prokomentarisala je Donatela Versaće.

Potpuno nova prodavnica obuhvata snažnu viziju brenda za budućnost, ostajući verna trenutno prepoznatljivoj Versace estetici. Butik je dizajnirao poznati arhitekta Gvenael Nikolas koji je prvi predstavio svoj koncept u vodećoj pariskoj prodavnici Versace. Gvenael i Versace pristupili su dizajnu butika imajući na umu održivost. Versace je zauzeo holistički pristup, uključujući primenu najviših ekoloških standarda pri izboru materijala za sve delove butika.

Prodavnica je povezana zonama, a svaka prikazuje Donateline dizajne. Zidovi sa prelepim torbama i novčanicima pozivaju vas da kupite kolekcije konfekcije pre nego što vas odvedu u zonu cipela. Patike i štikle predstavljene su sa ovosezonskim must-have komadima - Versace kaiševima i modernim papučama.

Mermerni podovi sa uzorkom Greca i isklesane meduze prikazuju ikonične dizajne brenda na savremeni način koji savršeno pristaje lokaciji.