Zakoračite u svet fantazije novom Agent Provocateur kampanjom

Kao što verovatno znate, Agent Provocateur brend ranije je već angažovao igračice za svoje prethodne kampanje, sa Tejanom Tejlor u glavnoj ulozi…

Za jesen/zima 2019 sezonu, slavni brend donjeg veša je dao sve od sebe i predstavio nam video sa neverovatnom koreografijom. Video je baziran na izmišljenom mestu, zvanom Club AP. Konstruisan kao svet fantaszije u pink obojenoj paralelnoj dimenziji, ovaj klub predvode žene na tajnoj lokaciji i predstavlja mesto gde ljudi mogu postati svoj alter ego. U video snimku možemo videti različite tipove plesa, koji predstavljaju ritalistički aspekt želje, dok istovremeno daju prostora za slobodu i oslobađaju se svih inhibicija.

U kolekciji možemo videti mešavinu čipke i kaiševa, dok su bluze u halter stilu kontrast dobile u formi jedva prisutne tkanine. Ako tražište nešto što će učiniti da zasijate, novi asortiman uključuje brushaltere sa šiljcima i dekorisane kombinezone, kao i čoker ogrlice, narukvice i lance za telo. Korseti akcentuju ženstvenu građu, naglašavajući sve obline.

Inače, ovu kampanju je kreirao sasvim ženski tim. Kreativni direktor brenda, Sara Šoton, izjavila je sledeće: “Agent Provocateur jesen/zima 2019 kampanja inspirisana je novim hedonizmom: osećajem koji dolazi sa brigom o sebi, pomeranjem granica i nonšalantnom ekspresijom seksepila i zabave. Želele smo da kampanja akcentuje spajanje sestrinstva, istraživanje načina na koji nas ples čini živima i kako nošenje AP komada može da vas transformiše. Različite žene vam pokazuju kakav je osećaj biti žena ove godine, na Agent Provocateur način”.

Svi komadi iz ove kolekcije se mogu kupiti već sada.