Zakoračite u novi Fendi butik na Francuskoj rivijeri

Više slika

Više slika

Nova prodavnica donosi dašak rimske elegancije na francusku Azurnu obalu.

Italijanska luksuzna modna kuća Fendi graciozno otvara vrata svog novog butika u Kanu, koji se nalazi na živopisnoj Francuskoj rivijeri. Prostirući se na impresivnih 510 kvadratnih metara, nova prodavnica je divan spoj Fendi univerzuma sa suštinom Francuske rivijere.

Ovaj butik prikazuje kompletne ženske i muške kolekcije u ambijentu koji je drugačiji od bilo kog drugog. Rasprostranjen je na dva nivoa, dok se na poslednjem spratu se nalazi VIP soba i privatna terasa, sa koje se gostima pruža zadivljujući panoramski pogled na kultnu Kroazet obalu. Dizajniran u potpunosti od strane Fendi odeljenja za arhitekturu, koncept prodavnice je proslava elegancije i primorskog šarma.

Ulazeći unutra, posetioci su obavijeni luksuznim ambijentom inspirisanim rimskom arhitekturom i nautičkim svetom. U odeljku za muškarce, posetioci će pronaći odabrani izbor konfekcije i modnih dodataka. Prostor je dizajniran oko kocke koja podseća na palubu za čamac napravljenu od drveta jasena i tikovine. Sofisticirani salonski prostor sa okruglim drvenim stolom i rebrastim okeanskim travertinskim zidovima neprimetno se stapaju sa podom radi prefinjenosti.

Ženska konfekcija i deo za cipele odišu osećajem elegancije drevnog Rima sa svojim udobnim dnevnim boravkom koji mami toplim tonovima, dok su rebrasti zidovi od travertina ispresecani nišama u trodimenzionalnom uzorku romba.  

Fendi nova prodavnica u Kanu otelotvoruje zadivljujuće putovanje kroz nasleđe brenda, isprepleteno sa bezvremenskom privlačnošću Francuske rivijere. Sa svojim savršenim spojem rimskog nasleđa i inspiracije Francuske rivijere, novi butik FENDI u Kanu je destinacija koju moraju posetiti ljubitelje mode, ali i oni koji traže luksuz.

Luxury Experience