Visoka moda ili totalni neukus: na prodaju polovna Louis Vuitton torba sa rupama

Ukoliko pitate bilo kog ljubitelja Louis Vuitton brenda šta osećaju prema slavnoj modnoj kući, sasvim sigurno će vam reći da je posedovanje i nošenje nekog aksesoara sa njihovim potpisom priča za sebe…

U pitanju je nešto poput ljubavne afere sa modom, gde se praktičnost bez mnogo razmišljanja baca kroz prozor. Baš iz tog razloga, svaka fashionista bi rado napravila rupe u svom budžetu kako bi se dočepala “polovne” Louis Vuitton x Comme des Garcons torbe, koja je zaista interesantna. Ova tašna izgleda kao da je godinama agresivno nošena, pa poseduje tri rupe na sebi. Ipak, ona predstavlja unikatni komad koji na sebi nosi potpis Rei Kavakubo, koji je ona kreirala pre šest godina za Louis Vuitton kolekciju Iconoclasts.

Možemo slobodno reći da ova tašna, baš kao i sve druge koji su pravi modni hit, privlači svoju pažnju zbog tri rupe koje se ne mogu nikako prevideti, zbog kojih je dobila nadimak “san svih džeparoša”.

Polovna Louis Vuitton x Comme des Garcones tašna trenutno se prodaje preko sajta FarFetch po ceni od 11.900 dolara, a ako zanemarimo rupe, ona izgleda zaista lepo sa svojom braon kožom, monogram dezenom, zlatni detaljima, kožnim ručkama i postavom koja se može ukloniti.

Ukoliko želite da je kupite, imajte na umu da je ona već proživela deo svog života, o kom vam može pričati kroz sitne imperfekcije. Takođe, po ceni ove već nošene tašne možete kupiti i novu Louis Vuitton torbu, poput Montsouris ranca, a da vam ostane dovoljno novca i za minđuše!