Versace praznična kampanja 2023: otkrivanje zimskih čarolija

Više slika

Više slika

Versace praznična kampanja za 2023. godinu donosi zadivljujuću kombinaciju prazničnog duha i visoke mode, stvarajući vizuale koji su jednako očaravajući koliko i stilski sofisticirani...

Kampanja se fokusira na teme snega, elegancije i zabave, slavići radostan duh sezone i trajnu čar Versace brenda. U centru pažnje je Barocco print, koji predstavlja čuveni Versace element, a nosi ga grupa modela, uključujući Sašu Kvenbi, Ameliju Grej i K-pop senzaciju Hjunjina, pokazujući Versace sposobnost spajanja klasične estetike s savremenim modnim osećajem.

Značajan deo kampanje posvećen je uvođenju novih Athena torbi. Ove torbe, dostupne u malim i predimenzioniranim verzijama, predstavljaju prave izjave o stilu i funkcionalnosti. Athena torba sadrži ikoničnu raskoš Barocco printa, prilagođenu za svakodnevnu upotrebu. Ove torbe su dizajnirane da postanu svakodnevni pratioci, savršeno se uklapajući u ritam modernog života, istovremeno ga podižući sa dodatkom Versace magije.

U jednom upadljivom kadru, Saša i Hjunjin poziraju s umotanim poklonima, noseći kapute s Barocco printom i elegantnu obuću, oličavajući spoj luksuza i prazničnog duha. Praznična kampanja Versace brenda za 2023. godinu takođe se osvrće na njene jesenje reklame, održavajući narativ brenda o luksuzu i stilu​​​​.

Luxury Experience