U Beogradu otvoren Diamond Spot

Svoju strast prema luksuznom nakitu i couture haljinama sinoć su u srcu Beograda, u ulici Vuka Karadžića, dizajneri Daniela Krakorova i Saša Milojković podelili na gala reviji sa mnogobrojnim uglednim zvanicama.

Povod za ovo gala, modno veče jeste otvaranje veoma posebane radnje, koja je pravi ''juvelirski dragulj'' - ''Diamond spot'' u kome će svi ljubitelji nakita od sada kupovati sertifikovane komade luksuznog nakita, po cenama daleko pristupačnijim od poznatih juvelirskih radnji u svetskim metropolama. 

Sašina nova kolekcija ''Little party never dies'' od deset večernjih veličanstvenih haljina bila je paspartu predivnim komadima nakita dizajnerke Daniele Krakorove Komatović. Izrađene od prirodnih materijala: svile, organdina, tafta, krepa... u crnoj, drap, sivoj, ljubičastoj, žutoj boji ove haljine za sva vremena odlično su se uklopile u otmenost vanvremenskog Danielinog nakita. 

Lepota dragog kamenja, dijamanti, safiri, a naročito biseri iz njene kolekcije ''New era princess'' su oduševili probrirljivu beogradsku publiku, a među ostalim zvanicama su ovaj gala događaj uveličale i poznate ličnosti: Milka Forcan, Snežana Dakić, Beba i Cile Marinković, Simon Karić sa Tamarom Nikolić, Duška Jovanić, Jelena Mandić, Ašok Murti...

Luxury Experience