Tommy Hilfiger je otvorio svoj prvi butik na Mikonosu

Tommy Hilfiger vam nudi idealan letnji odmor na Mikonosu...

Tommy Hilfiger proslavio je otvaranje nove prodavnice TOMMY HILFIGER na Mikonosu, trodnevnim putovanjem za influensere sa međunarodne scene, od 6. do 8. juna 2024. uz prisustvo samog dizajnera koji je otputovao u Grčku isključivo zbog posebnog događaja.

Na vrhunskoj letnjoj destinaciji, Tommy Hilfiger's Classic American Cool susreće se sa magijom Mediterana, čineći ovaj odmor savršenim pokretačem za debi nove prodavnice. Energija koja je u isto vreme skrenula reflektore svetske modne industrije na grčko leto, projektovala je magiju Egeja i šarm kikladskog pejzaža.

Sa pogledom na Mediteran koji oduzima dah, 28 influensera iz celog sveta bilo je ugošćeno u vrhunskom hotelu sa privatnim bazenima, terasama za sunčanje i sopstvenom osamljenom plažom. Gosti su dobili raskošan komplet dobrodošlice koji sadrži sve što je potrebno za savršen odmor. Noseći kolekciju TOMMY HILFIGER za leto 2024, gosti su prisustvovali otvaranju prodavnice dok su istraživali letnje osnovne stvari kao što su kupaći kostimi, naočare za sunce i sandale poznatog brenda.

Smešten u srcu jedne od najpopularnijih svetskih letnjih destinacija, butik od 160 kvadratnih metara sadrži kolekciju Tommy Hilfigera za proleće/leto 2024, uključujući mušku, žensku odeću, obuću, modne dodatke, donji veš i kupaće kostime.  Prodavnica je smeštena među okrečenim kućama i dizajnirana je u skladu sa estetikom ostrva, sa lokalnim plafonima od vrbe i podom od krečnjačkog mermera kako bi odala počast tradicionalnom kikladskom stilu.

Najvažniji detalji dizajna prodavnice uključuju intimni prostor za sedenje koji okružuje maslinovo drvo i otvoreni salon u senci, koji poziva kupce da se opuste i osveže dok uživaju u mirnom okruženju.

Luxury Experience