Tod's otvara svoj novi butik u Atini

Novi Tod's butik nas sada dočekuje u srcu Atine.

U saradnji sa Fais Group, nova prodavnica je dizajnirana da savršeno predstavlja luksuznu estetiku italijanske kuće i njen prefinjen stil. Svaki Tod's butik je impresivan zahvaljujući jedinstvenim detaljima koji dočaravaju grad koji ga ugošćuje. Svetlost je referentna tačka u Atini, koja obilno prodire kroz dva velika izloga.

Dizajn enterijera novog Tod's butika u Atini je minimalisitčki, linearan i definitivno elegantan, odražavajući sve kodove luksuzne kuće. Srebrna ogledala, posebno dizajnirani kožni tapacirani prozori, vitrine, sofe od kože narandžaste i braon boje i mermerni podovi odišu jednostavnim, opuštenim luksuzom, sinonimom i za brend i za grad.

U novom Tod's butiku možete otkriti sve željene predmete sa potpisom modne kuće - bezvremenske luksuzne kožne torbe, kao što je D-Styling torba, razne modele ženskih i muških cipela, ali i komade iz nove T Timeless kolekcije, za žene i muškarce, kao i kožnu galanteriju i aksesoare.

Istorija Tod's počela je ranih 1940-ih sa malom fabrikom cipela na Casette D’Ete, koja sada postaje oličenje autentičnog italijanskog stila. Sve kreacije brenda Tod's su u potpunosti napravljene u Italiji, element koji je održao lojalnost kupaca brenda širom sveta.