Tiffany & co. sarađuje sa Rimowa brendom kako bi vaš prtljag bio savršeno chic

Više slika

Više slika

RIMOWA i Tiffany & Co. udružuju snage kako bi kreirali ultimativnu kolekciju za putovanje, kombinujući majstorstvo i funkcionalnost sa modom i savremenim stilom.

Dizajnirana da čuva vaše najdragocenije stvari, kolekcija uključuje kofer za nakit, Rock Cut Cabin kofer i kutiju za nakit. Kutija za nakit je izrađena s "Rock Cut" umetničkim delom koje ima za cilj da oponaša jedinstvene aspekte dijamanta, pružajući taktilno iskustvo koje crpi iz dizajnerskog nasleđa Tiffany & Co. Napravljen u Nemačkoj tehnikom brušenja aluminijuma, dizajn takođe sadrži "T" motiv upisan u prepoznatljivom uzorku. S ikoničnom Tiffany Blue bojom na spoljašnjosti, ručki i zaptivci, kutija se ponosi velikim ogledalom sa srebrnom pločicom koja može biti gravirana, sadržeći pet pregrada i dve tacne za čuvanje nakita.

S druge strane, Rock Cut Cabin kofer se diči istom "Rock Cut" umetnošću, uparenom s Tiffany Blue oznakama za prtljag, ručkama i točkovima zajedno sa plavom unutrašnjošću. Slično tome, lična kutija za nakit je izrađena sa RIMOWA potpisom od polikarbonata i sadrži šest pregrada za nakit uz Tiffany Blue kožne trake.

"Počastvovani smo što sarađujemo s Tiffany & Co., još jednim legendarnim brendom koji je oduvek povezan s vrhunskim majstorstvom. Kreacija ovako svrsishodnih i jedinstvenih komada predstavlja vekove stručnosti iza oba brenda i majstorstvo inženjeringa koje donosimo na sto", kaže izvršni direktor RIMOWA brenda, Hju Bone-Masimber, u saopštenju za štampu.

To osećanje deli i izvršni potpredsednik za proizvode i komunikaciju Tiffany & Co., Aleksandar Arno: "Oduševljeni smo što predstavljamo RIMOWA x Tiffany kolekciju, spajajući dve kuće s neprevaziđenim majstorstvom i inovativnim dizajnima. Ova jedinstvena saradnja spaja dve ikone u jednu, koje su mi izuzetno lične i predstavljaju najviši kalibar majstorstva."

Luxury Experience