Tajna beskrajne lepote - Beauty butik Estee Lauder

Ako planirate da posetite Milano i uvek tražite najbolje što grad nudi, evo saveta koji će vam pomoći da iskoristite svoje slobodno vreme na najbolji i najlepši način: posetite Beauty butik Estee Lauder, u ulici Dante 7, u blizini Duoma, koji se nalazi u vibrirajućem srcu Milana.

Posetiti Beauty Boutique Estee Lauder znači otkriti fantastičan svet posvećen lepoti, gde možete udahnuti istoriju, snagu i imidž slavnog brenda izgrađenog tokom vremena. To je putovanje koje treba doživeti. Tretman lica, šminka i na kraju oblak parfema ostaviće snažan utisak na vas u ovom čudesnom svetu, u kome će vam vešt stručnjak za lepotu pomoći da izaberete proizvode koji odgovaraju vašoj koži.

Štaviše, tehnologija takođe igra fundamentalnu ulogu u Beauty Boutique. Otkrijte savršenu boju za svoje usne igrajući se sa YouCam, praktično isprobavajući različite nijanse ruževa: samo se namestite ispred iPada i odaberite željenu nijansu. Digitalno iskustvo se nastavlja i oko izbora tečne podloge, temeljnog elementa ženske lepote. I-Match revolucionarni alat vam zahvaljujući unutrašnjoj kameri i tri jednostavne fotografije omogućava da identifikujete tačan ton i podton vaše kože. Izbor savršene nijanse je stoga zagarantovan. Postoji 50 nijansi koje pokrivaju sve ženske potrebe.

Kao što ste možda pretpostavili, opseg usluga je zaista širok. Ako vam nedostaje vremena, možete se odlučiti za brze besplatne usluge poput Perfect Foundation, the Glam Look, Boost tretman koji traje 10 minuta, a efekti su trenutni. Ako umesto toga imate malo više vremena, možete izabrati Masterclass Real Your Beauty i Perfect Eyebrows, dobićete personalizovanu konsultaciju na osnovu vaših specifičnih potreba za šminkom i obrvama. Za posebne prilike postoje posebne usluge kao što su „Special Night“ ili „Happy Birthday with Cake“, kako biste proslavili svoj rođendan u butiku sa prijateljima uz šminkanje, kolače i svećice.

Ako brinete o svojoj lepoti isto koliko i Estee Lauder, podarite sebi luksuz življenja ovog dragocenog iskustva u Beauti Boutique. Vaša koža će vam biti zahvalna, a vi ćete nama biti zahvalni.