Savage x Fenty predstavlja decembarski asortiman koji će otopiti zimu

Više slika

Više slika

Rijanin Savage x Fenty brend vraća se na scenu, predstavljajući novu kolekciju donjeg veša, odeće za spavanje, opuštanje i mnogo toga drugog…

Kako bi proslavili svoje novo lansiranje, brend je angažovao imena kao što su Latto i Kvenlin Blekvel koji su predstavili najnovije komade. Big Energy reper se može videti u Flocked Logo Unlined brushalteru, u kompletu sa Nymph Nouveau Unlined Straples brushalteru i Satin Foulard boksericama. Pored toga, ona je ponela i lila Romantic Corded Lace set, koji je ispraćen draguljima za telo.

Pored komada koji su predstavljeni u novoj kampanji, decembarska kolekcija sadrži Savage x Fenty Keep it Casual liniju pletenih komada, kao i Cotton Essentials modele u novim bojama. Kada se radi o odeći za spavanje, brend je kreirao Trophy Wife model, koji je akcentovan prozračnim metalik žersejem, sa detaljima od veštačkog krzna.

Za muškarce, brend je ovog puta predstavio Night Cap u dve nove boje, dok je Satin Foulard asortiman sačinjen od bokserica, majice i pantalona za spavanje.

U našoj galeriji možete pogledati čitavu kampanju, a mi na kraju možemo još naglasiti da je čitava kolekcija već sada dostupna za kupovinu putem zvaničnog sajta brenda.

Luxury Experience