Sada možete kupiti Jacquemus torbicu iz automata

Milanska Nedelja mode se ponovo održava posle dve godine pauze, a priliku je najviše iskoristila francuska modna kuća Jacquemus.

Poznati brend je nedavno otvorio pop-up prodavnicu koja je ponudila kupcima najbolje stilske komade non-stop! Smeštena u dvorištu Palazzo Clerici, pop-up prodavnica je očigledno dizajnirana da radi kao automat za prodaju.

Komentarišući otvaranje prodavnice, brend je objavio na Instagramu: „Otvaramo naš novi butik u Milanu, sav u belom sa novim proizvodima! Otvoren je 24h, bez prekida…! Nalazi se u Palazzo Clerici, 5 via Clerici, 20121 Milano, Italija.”

U svojim pričama, brend je dodao: „Ne radi se samo o kupovini, to je i iskustvo, koncept... ideja je da se razbiju granice u svetu luksuza. Želimo da uđete, da se osećate dobrodošlo i da imate sjajno iskustvo bez obzira šta radite unutra, čak možete samo proći i slikati.“

U potpuno beloj prodavnici nalaze se artikli kao što su Le bob Gadjo šeširi, Le Bambino torbe i Le sweatshirt Jacquemus, sve u odgovarajućoj beloj boji, naravno. I prošle godine, Jacquemus je lansirao sličan pop-up u pariskom okrugu Marais kako bi proslavio izlazak svog novog dodatka, Le Bambino torbe.

Luxury Experience