Ravne čizme kojima ne možemo odoleti ove jeseni

Otkrivamo vam dizajne koje ćete želeti da nabavite što je pre moguće!

Temperatura je možda prilično visoka, ali svi ljubitelji mode počeli su da se pripremaju za jesenju sezonu, kupovinom nove odeće.

Pored neodoljivih mantila i kaputa, čizme su ključni element nove sezone i svake godine želimo da damo dašak obnove našoj kolekciji.

Udobnost je postala sastavni deo naših života i nakon godine koju smo proveli u papučama i patikama, ravne čizme imaju prednost kada je u pitanju odabir novih modela za hladne dane. Ravne čizme nisu samo praktične i udobne, već se smatraju i jednim od najvećih trendova.  

Ove sezone se ističu masivniji modeli, odnosno čizme sa robusnim đonovima. Iako izgledaju neobično modni dizajneri preporučuju da se ne ustručavate i nosite ih od jutra u kancelariji sa odelom i midi suknjama do vaših najobičnijih šetnji sa farmerkama, pletenim haljinama, pa čak i kombinezonima. Sve što vam je potrebno da biste imali savršen rezultat je da pronađete model koji vam odgovara.

Pregledali smo nove kolekcije najpoznatijih svetskih brendova i izdvojili za vas u našoj galeriji najpopularnije dizajne ove sezone!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »