Prva fizička NFT prodavnica upravo je otvorena u Dubaiju

NFT su postali moderni i popularni tokom 2022.

Za one koji još ne znaju o čemu se radi, njihovi inicijali označavaju nezamenjive tokene i nisu ništa drugo do digitalizovana umetnička dela ili memorabilije koje su vezane za neki blockchain koji garantuje njihovu autentičnost i isključivo vlasništvo.

Kao digitalni proizvodi, NFT se prodaje i kupuje online, međutim, želeći ponovo da bude pionir, Dubai je nedavno otvorio prvu fizičku NFT prodavnicu. Smeštena u tržnom centru Mall of Emirates, prodavnicom će upravljati međunarodni tehnološki gigant SoftConstruct i nudiće kupcima mogućnost da lično pregledaju, kupuju i prodaju NFT.

Prema kompaniji, posetioci će takođe moći da komuniciraju i pretražuju jedinstvenu raznovrsnost prirodne umetnosti, pa čak i da kreiraju 3D avatare o sebi putem profesionalnog 3D skenera.

Prodavnica je nedavno otvorena u prisustvu nekoliko NFT umetnika i izlagača, uključujući Amritu Šeti, prvu NFT umetnicu u UAE i šire. Prodavnica će takođe prikazati širok izbor kolekcionarskih predmeta kao što su AKNEYE niz ručno rađenih i jedinstvenih skulptura, zajedno sa Chiko & Roko ekskluzivnim umetničkim igračkama i još mnogo toga.

ftNFT Shop, kako ga zovu, otvorio je svoja vrata za javnost 22. decembra 2022. godine, a više o tome šta ima u ponudi možete videti na zvaničnom sajtu.

Luxury Experience