Pripremite se za leto uz pomoć nove Omega kolekcije naočara

Ukoliko obožavate prefinjene stvari koje odišu vrhunskim kvalitetom, sigurni smo da ćete biti oduševljeni novom Omega kolekcijom naočara…

Ova kolekcija nudi modele i za muškarce i za žene, a njen stil je više nego prefinjen. Kolekcija je proizvedena u Italiji, u saradnji sa Marcolin Eyewear. U liniji se nalazi jedanaest modela, koji uključuju aviator i pilot varijante, kao i modele sa vintage pravougaonim formama. Naš favorit je svakako model koji je dobio metalne inserte koje nas asociraju na Seamaster Planet Ocean časovnike, dok model inspirisan 2019 Speedmaster Apollo 10 50th Anniversary časovnikom takođe dobija bonus poene zbog svog fantastičnog izgleda i činjenice da dolazi u predivnom tonu Moonshine Gold.

Komentarišući lansiranje, Rejnald Ehliman, predsednik i CEO Omega brenda, izjavio je: “Omega brend je oduvek bio sinonim za odličnost i modu. Naš novi asortiman naočara takođe prati taj duh sa modernom kreativnošću i stilom. Dizajni imaju poznata obeležja naših ikonskih časovnika, a ja sam veoma ponosan na lansiranje ove kolekcije”.

Na kraju, ostalo je da napomenemo da naočare iz ove kolekcije koštaju od 495 do 1.045 dolara, a trenutno se mogu kupiti putem zvaničnog sajta brenda.