Predivni Dior svet preuzeo je Harrods povodom predstojećih praznika

Dva legendarna brenda su se spojila, inspirisana čarolijom novogodišnjih praznika...

Uprkos tome što su osvetljeni tokom cele godine, blistave niske lampica u boji ćilibara, koje obavijaju eksterijer britanske robne kuće Harrods oduvek su bile sinonim za prazničnu sezonu u Londonu. 173-godišnja legendarna robna kuća dugo je bila ultimativno odredište za kupovinu za one koji traže poklone kako se novogodišnji i božićni praznici približavaju.

Od juče, pariska kuća Dior - koja već više od 70 godina ima svoju prodavnicu u Harodsu, nudi svoj lični pogled na prazničnu sezonu preuzimanjem poznate robne kuće. Pored veličanstvene dekoracije prazničnih izloga, Dior će kreirati i monumentalnu svetlosnu instalaciju na robnoj kući, koristeći elemente kao što su zlazna zvezda, bar jakna, "kompas ruže" i Medallion stolice. Unutra se nalaze kreacije modne kuće na svakom spratu, uključujući pop-up kafić i dva posebna butika sa ograničenim izdanjima komada Dior.

Pod nazivom „Sjajni svet Diora“ – delom kao proslava ljubavi osnivača Kristijana Diora prema Božiću – u robnoj kući je organizovana specijalna izložba sa delikatnim kreacijama od medenjaka koji podsećaju na praznično selo, sa željom da svim prolaznicima pomogne da osete duh praznika i sveta fantazije. 

Nezaboravne lokacije povezane sa Diorom - od Granvila, vile u Normandiji u kojoj je Kristijan odrastao, do 30 Avenue Montaigne, glavnog sedišta kuće – ponovo su predstavljene neverovatnom igrom razmera i proporcija. Izložba takođe uključuje šarmantne minijaturne verzije legendarnih Dior komada – od Bar jakne do Lady Dior torbe.

Tu su i dva nova prostora u potpunosti posvećena lepoti, jedan koji predstavlja couture mirise La Collection Privee, a drugi poziva posetioce da otkriju sve aspekte šminke, nege kože i parfema prema Dioru.

Konačno, svi posetioci će moći da sednu i uživaju u ukusnim poslasticama u novoizgrađenom kafiću Dior, koji je uređen tako da liči na ambijent iz bajke. Na meniju su odlični klasici francuske kuhinje i kulinarski specijaliteti sa primesama britanskog uticaja.

"Fabulous World of Dior" je spajanje dva kultna brenda koji dele vezu više od 70 godina. „Verni obožavalac Engleske, Kristijan Dior je od 1953. razvio snažnu i neraskidivu vezu sa Harodsom, londonskim epicentrom britanske elegancije“, objašnjava kuća. „Ova priča, počevši od jedinstvenog brendiranog butika, nastavila je da raste kroz ekskluzivne saradnje i sada je obogaćena novim poglavljem, jedinstvenim po svom obimu i kreativnoj smelosti, inspirisanom čarolijom Božića.“

Fabulous World of Dior je sada otvoren u Harrodsu, a u galeriji pogledajte šta možete da očekujete od svečanog modnog spektakla.

Luxury Experience