Praznični duh u novoj Salvatore Ferragamo kampanji

Salvatore Ferragamo brend širi praznično raspoloženje svojom novom kampanjom, nazvanom Unwrapping Joy…

Italijanska modna kuća sanja o zajedništvu i radosti tokom ove praznične sezone, a u glavnoj ulozi našao se model Simon Martin, koji je pozirao pred objektivom fotorafa Luke Kourija. Sa umetničkim pravcem koji je definisao Simon B. Morš, Kouri je fotografisao Martina u elegantnim prazničnim izgledima, fokusirajući se na krojenje i vanvremenske detalje. Noseći odela sa dvoredim kopčanjem, pletene komade i košulje, Simon je uživao u društvu Ajok Madel i Grejs Šarp.

Govoreći o ovoj kampanji, kreativni direktor brenda, Pol Endrju, rekao je: “Tradicija i zajedništvo su ključne vrednosti Salvatore Ferragamo brenda. Naše tradicije u polju ručnog rada i znanja, u kombinaciji sa našom mrežom italijanskih zanatlija koji koriste svoje izuzetne veštine, daju nam mogućnost stvaranja, inovacija i očaravanja”.

“Za ovu prazičnu sezonu, imalo je smisla fokusirati se na tradicije perioda – uživanje u društvu voljenih i razmena poklona koji su odabrani pažljivo i sa ljubavlju. S obzirom na to da je Salvatore Ferragamo naš brend, on je u srcu našeg prazničnog iskustva. Biti deo dizajna i stvaranja ručno rađenog predmeta, koji potom biva biran kao savršeni poklon za jednu voljenu osobu je velika privilegija i izvor prave radosti”, dodao je.