Praznici nam stižu u novoj Ralph Lauren kampanji

Više slika

Više slika

Ralph Lauren počeo je sa obeležavanjem nove praznične sezone, predstavljanjem svoje Holiday 2022 kampanje, po imenu The Gift of Togetherness…

Na fotografijama koje prate kampanju možemo videte supermodela devedesetih, Šalom Harlou, kao i poznate modele Lulu Tenej, Marijam de Vinzele, Sašu Kvinbi, Laki Blu Smit, Tajsona Bekforda i mnoge druge.

Odeveni za prazničnu sezonu, modeli nam prikazuju elegantne haljine, krojena odela i koloritne džempere. Šalom Harlou ponela je crnu haljinu sa prozirnim rukavima i tamnu tašnu, koja je akcentovana zlatnim detaljima.

“Moja Holiday 2022 kolekcija za muškarce i žene predstavlja proslavu vanvremenskog stila i moderne prefinjenosti uglađenih silueta u crnim i belim tonovima, koji su osnaženim nagoveštajima crvene. U pitanju je odeća koja je protkana klasičnom prefinjenošću, koja inspiriše lični stil i individualnost onih koji je nose, na njihov, poseban način”, rekao je Ralf Loren.

Na drugoj fotografiji, možemo videti Sašu Kvinbi u crvenoj haljini sa predimenzioniranom mašnom na zadnjoj strani. Raskošne crvene karirane tašne takođe su dospele u centar naše pažnje.

Fotografisani od strane Alisdera Meklelana, modeli su pozirali u stanu, prikazujući naizgled okupljanje modernih prijatelja. Kada se radi o lepoti, Aki Širakava potpisuje frizure, dok je za makeup bila zadužena Seli Branka. Kratki film koji je režirao Gordon von Stajner akcentovan je notama pesme “Language of Love” koju izvodi Keren Suza.

Luxury Experience