Prada predstavlja svoju novu kolekciju u digitalnom formatu

Prada brend je predstavio svoju proleće/leto 2021 kolekciju za muškarce u formi fotografija i videa, zbog pandemije korona virusa…

Umesto tradicionalne modne revije, italijanska modna kuća je predstavila novu sezonu u pet različitih “poglavlja”, koja su kreirali različiti umetnici – Jirgen Teler, Vili Vanderper, Terens Nans, Joana Pjotrovska i Martin Sims.

Telerovo poglavlje predstavljeno je kao serija fotografija, u njegovom čuvenom stilu, dok je Pjotrovska malo sumornije pristupila čitavoj priči crno-belim klipovima, naglašavajući pokrete komada iz kolekcije. Video poglavlja praćena su tradicionalnim lookbookom, koji je gledaocima dao priliku da se bolje upoznaju sa novom kolekcijom.

Opcije za muškarce uključuju pripijena odela od Prada najlonskog Pocone materijala, kao i ležerne sportske komade, kreirane od mrežastog materijala i poluprozirnog najlona. Za žene, Pocone najlon je oblikovan u formi plisiranih haljina A kroja i suknji, što je akcentovano Prada trougaonim logoom. Slip haljine dekorisane čipkom i ležerni komadi od žerseja, takođe su dobili svojih pet minuta slave.

Čitavu kolekciju možete videti u našoj galeriji i na snimku ispod.