PHILIPP PLEIN - novi butik na Menhetnu

Modna arena Njujorka dobila je još jednu destinaciju koja će biti pravo osveženje za ljubitelje mode i napad na njihove novčanike…

Nemački modni dizajner i osnivač istoimenog brenda, Philipp Plein, otvorio je novi butik na Madison Aveniji i tako ojačao svoje prisustvo u Sjedinjenim Državama. Ovo je inače njegov treći butik koji otvara u Americi, posle Majamija i luksuznog showrooma sa pogledom na Central park. Njegov butik na Menhetnu prostire se na prostoru od oko 140 m2, a dizajnirao ga je on lično u saradnji sa studio AquiliAlberg, u novom prefinjenom stilu.

Butik je dizajniran tako da na savršen način predstavlja brend – veliki blokovi dimljenog mermera sa čeličnim završnim detaljima, lusteri od Murano stakla, strateški postavljeno osvetljenje i još mnogo toga su ono što predstavlja čist luksuz. Pored dominantnog heksagonalnog logoa, glavni ukras butika je nova crna verzija poznate lobanje koja sada očarava sve koji je vide kristalizovanim Swarovski elementima.

Sa ciljm kreiranja jedinstvenog iskustva kupovine, čak su i svi predmeti u ovom butiku izloženi kao umetnička dela. Interesantni dekor ovog prostora savršeno je kompletiran sa ready-to-wear kolekcijom ovog brenda. Spajajući duh r’n’r sa luksuznim materijalima i finom italijanskom izradom, novi butik na Menhetnu nudi damam i gospodi intrigantne modne kolekcije, aksesoare, obuću, torbe i nakit.