Patrik Mahoums i njegova porodica u SKIMS prazničnoj kampanji

Više slika

Više slika

U potezu koji zrači toplinom i porodičnom srećom, SKIMS je predstavio svoju prazničnu ponudu za 2023. godinu, upakovanu u dirljivu novu reklamnu kampanju...

Na čelu ove sezone reklamiranja je slavni kvoterbek Kansas City Chiefs tima, Patrik Mahoums, zajedno sa svojom suprugom Britni i njihovom decom. Praznična kampanja, šarmantno zabeležena kroz objektiv Tea Venera, predstavlja porodicu Mahoums uronjenu u suštinu praznične sezone, obučenu u SKIMS ogrtače i pidžame koje obećavaju udobnost i stil.

Reklama prikazuje porodicu okruženu veselim prizorom crvenih plišanih medveda i velikih poklona, ističući modele Cozy, Unisex Fleece i Logo Plush Pointelle.

Patrik Mahoums deli svoje oduševljenje brendom i ovim jedinstvenim porodičnim iskustvom: "Ovo je naša prva kampanja koju smo uradili kao porodica, a snimanje za SKIMS je bio sjajan trenutak. Volim udobnost, i ovi setovi će biti moj izbor kod kuće tokom cele sezone."

Jednako uzbuđena zbog saradnje sa SKIMS, Britni Mahuoms primetila je: "Obožavali smo snimanje za SKIMS kao porodica i sjajno smo se zabavljali na setu. Komadi i printovi koji se podudaraju su tako šarmantni i udobni. SKIMS će biti neizostavan deo naše cele porodice tokom praznika i dalje."

U strateškom proširenju koje dopunjuje njihov najnoviji marketinški poduhvat, SKIMS je nedavno lansirao svoju mušku liniju, privlačeći pažnju kampanjom u kojoj je učestvovao internacionalna fudbalska zvezda Nejmar Jr.

Luxury Experience