Oswald the Lucky Rabbit je zvezda nove Givenchy & Disney kolekcije

Modna kuća Givenchy predstavila je potpuno novu kapsul kolekciju u saradnji sa medijskim konglomeratom Disney.

Glavnu ulogu u novoj kolekciji dobio je Oswald Lucky Rabbit, a kolekcija je predstavljena povodom proslave Lunarne Nove godine i 100. godišnjice kompanije Disney.​ Za ovu saradnju, kreativni direktor Metju M. Vilijams radio je sa kompanijom Disney kako bi stvorio „jedinstvenu svetsku turneju“, koja povezuje energetski duh zeca sa njegovom sopstvenom usmerenom estetikom za Givenchy. Nestašna preteča Mikija Mausa pojavljuje se na odeći, torbama i aksesoarima kako bi dočekala Godinu zeca.

Oswald je bio jedan od prvih likova koje su stvorili Volt Dizni i njegovi studijski umetnici. Ove godine, zec se vraća u centar pažnje u novom kratkom filmu Walt Disney Animation Studios, u kojem glavnu ulogu igra kapsul kolekcija Disney x Givenchy.

Kolekcija modnih dodataka uključuje futrole za telefone i slušalice, kape i patike, na kojima se nalazi Oswald. Za žene, motiv zeca se pojavljuje na majicama, košuljama i sportskim komadima. Solo ili sa svojom dragom Ortensijom, zec je takođe predstavljen na koledž jaknama i farmerkama. Kapsul kolekcija prenosi pozitivne poruke za početak godine sa motivima koji ponavljaju amblematični 4G logo, srca, cveće i muzičke note.

Svetsku turneju filmsko ostvarenje započinje u El Capitan teatru u Los Anđelesu, a zatim nastavlja putem Šangaja, Njujorka, Tokija i na kraju Pariza, u kojem Oswald završava svoju avanturu.

Saradnja se nastavlja na Snapchatu sa ekskluzivnom animacijom kreiranom oko Lucky Rabbita.  Kapsul kolekcija je dostupna širom sveta od 30. decembra u prodavnicama i na sajtu brenda.

Luxury Experience