Oslobađanje ekstravagancije: kolekcija Roberto Cavalli Holiday 2023

Više slika

Više slika

Prihvatite smelo samoizražavanje sa novim dizajnima Fausta Puglisija za svečanu sezonu.

Ove praznične sezone, Roberto Cavalli redefiniše prazničnu modu svojom kolekcijom za praznike pod nazivom Wild Holidays, koja obuhvata duh smelog samoizražavanja, raznolikosti i ekstravagantnog stvaranja uspomena. Dizajnirana od strane Fausta Puglisija, kolekcija ističe glamur i individualnost.

U srcu ove kolekcije su izgledi koji podstiču da se oblačite sa samopouzdanjem i prihvatate svoj jedinstveni stil. Kampanja Roberto Cavalli za praznike 2023. je proslava ličnog izraza u svečanim noćima. Kolekcija obuhvata žensku i mušku odeću, dodatke, nakit i satove. Izvanredna karakteristika kolekcije je uzorak limuna koji je prožima mediteranskim vibracijama. Ovaj motiv je izraz živahnosti i svežine, savršen za praznične noći.

Redefinišući norme darivanja, Roberto Cavalli predstavlja dodatke koji pričaju žestoku prazničnu priču. Ovi komadi su dizajnirani da izraze hrabru priču o stilu i ekstravaganciji.

Kolekcija Roberto Cavalli Wild Holidays je proslava smelih modnih izbora, gde se tradicionalno praznično odelo pretvara u platno samoizražavanja i smelog glamura. Modni fotograf Nikolo Parsenciani snimio je kampanju u kojoj su, između ostalih učestvovali modeli Renda, Simone Briki i Viktor Berlo. Za stajling je bila zadužena Ana Kastan.

Luxury Experience