One&Only predstavlja ekskluzivnu kolekciju kupaćih kostima

One&Only, poznata ultra-luksuzna kompanija udružila se sa Marom Hofman, nagrađivanom dizajnerkom održive mode, kako bi lansirali ekskluzivnu kolekciju kupaćih kostima.

Lansirana 30. januara, kapsul kolekcija je inspirisana živopisnim pejzažima meksičke rivijere Najarit i naglašava posvećenost oba brenda održivosti.

Linija kupaćih kostima ograničenog izdanja uključuje bikini setove, jednodelne kupaće kostime i saronge, sve što odražava glamur i živost One&Only iskustva bez premca. Dizajni imaju hrabar tropski uzorak koji crpi inspiraciju iz bogatih pejzaža Rivijere Najarit.

Kupaći kostimi su napravljeni od inovativne PYRATEX® Power 3 tkanine, materijala bez sintetike koji se sastoji od 89% TENCELTM lyocell x micro i 11% elastina. Ova tkanina ne samo da je u skladu sa posvećenošću Mare Hofman održivosti već nudi i osnovne kvalitete odeće za plažu kao što su rastegljivost, brzo sušenje i antibakterijska svojstva.

Sarong, koji se može koristiti kao ležerna haljina, napravljen je od 100% organskog pamuka koji se dobija kroz prakse sertifikovane Global Organic Textile Standard (GOTS). Pamuk se uzgaja bez pesticida ili sintetičkih đubriva, pri čemu se navodnjavanje prvenstveno oslanja na kišnicu. Štaviše, sarong nosi oznaku Fair Trade Certified, koja garantuje održive uslove rada i zaštitu životne sredine tokom procesa proizvodnje.

Mara Hofman je inspiraciju za kolekciju pronašla tokom svog boravka u One&Only Mandarina, gde je uronila u lepotu Rivijere Najarit koja oduzima dah. Cvetni print, sa živopisnim narandžastim i bogatim zelenim nijansama, predstavlja omaž prirodnoj flori i fauni destinacije. Dizajn saronga, koji evocira duhovno iskustvo „La Abuela” (The Grandmother) drevnom i svetom drvetu u prašumi, odražava duboko poštovanje Mare Hofman prema prirodnim čudima.

Ova saradnja je neprimetno usklađena sa vrednostima brenda Mare Hofman, uključujući lepotu, duhovnost, zaštitu životne sredine i humanost. Pakovanje kolekcije je ekološki prihvatljivo, što doprinosi zajedničkoj posvećenosti brendova dizajnu sa malim uticajem i ekološki održivim dizajnom.

Kao lider u održivoj modi, istoimeni brend Mare Hoffman je na čelu zalaganja za odgovorne prakse u modnoj industriji od svog osnivanja 2000. godine. Prepoznata po svojoj posvećenosti održivosti životne sredine, Hofman je u novembru nagrađena CFDA nagradom za održivost životne sredine.

One&Only x Mara Hoffman kolekcija će biti ekskluzivno dostupna u odabranim One&Only buticima odmarališta u Meksiku, Maldivima i Mauricijusu, kao i onlajn na marahoffman.com. Maloprodajne cene počinju od 195 dolara za sarong, 375 dolara za jednodelni kupaći kostim, 240 dolara za gornji deo i 225 dolara za donji deo.

Luxury Experience