Od čega se sastoje snovi: zavirite u novi butik brenda Dior

Ovo je mesto gde se modni zanat susreće sa savremenom umetnošću!

Dve godine nakon opsežnog renoviranja i proširenja, Dior ponovo otvara svoju vodeću prodavnicu na adresi Montaigne 30 u Parizu - lokaciji koja je istovremeno istorijska i kultna za kuću.

Novi vodeći butik nastoji da ponudi neverovatno iskustvo kupovine dok proširuje asortiman izvan segmenta mode. „Amblematično carstvo snova“ sada se širi na oblast kulture, umetnosti i gostoprimstva. Rasprostranjen na preko 1000 kvadratnih metara, arhitektonski „tour-de-force“, u režiji arhitekte Pitera Marina predstavlja spoj neoklasičnog i modernog stila. Nova aura zgrade koja obiluje istorijom poziva posetioce da dožive bezvremensko iskustvo kroz ugodno putovanje.

„Izuzetno sam srećan i ponosan što vidim da se ovaj neverovatan san, ovaj izuzetan projekat – koji smo moj tim i ja sproveli sa svom strašću – konačno ostvario. To je više od jednostavnog ponovnog otvaranja, pošto je 30 Montaigne sada postao „živi“ simbol našeg DNK: rođenje „kraljevstva“ gde je snovima data slobodna volja i ovo je bez presedana nova stranica u istoriji Diora, mode i Pariza“, napominje Pjetro Bekari, predsednik i izvršni direktor Christian Dior Couture.

Kontrast između nasleđa i modernosti opisan je kroz mešanje različitih materijala i tekstura, od pletenih do luksuznih tkanina, koje variraju u gotovo beloj paleti.

Legendarni butik se sastoji od širokog spektra proizvoda, kao što su konfekcijska odeća, kožna galanterija, nakit i parfemi. Pored odeće, nakita i modnih dodataka, pariska zgrada "slavi" raznolikost savoir-fairea, umetnosti života, gastronomije i kulture koja se nalazi u DNK kuće.

Ljubitelji luksuza i Dior brenda mogu da uživaju u ukusnom obroku, oblače se, opuste i pobegnu u ovo neverovatno „sklonište“ nenadmašnog stila. Sada, nova prodavnica brenda ima sjajan butik, galerijski prostor, restoran Monsieur Dior i poslastičarnicu Dior - oba restorana potpisuje poznati francuski kuvar Žan Imbert, kao i tri bašte i apartman za goste od 200 kvadratnih metara.

Otkrijte u galeriji još fotografija neverovatnog Dior butika!

Luxury Experience