Novi butik brenda Zimmermann u Španiji donosi dah proleća

Pregledajte potpuno novi modni raj!

Zimmermann otvara još jednu prodavnicu u Španiji, zemlji vernih fanova brenda, pozivajući ih da posete novu lokaciju koja će biti prekretnica u njihovom uspehu.

Tačnije, poznata kuća otvara svoj potpuno novi butik u Puerto Banusu, jednoj od najpoznatijih luka u Španiji, gde broj turista raste tokom leta. Na istom mestu, kuća Versace već godinama ima sopstveni butik, a Zimmermann dolazi da obeleži novu eru u svojoj istoriji, koja je sinonim za luksuznu odeću.

Od ulaza u novu radnju, posetioci su suočeni sa svime što definiše dizajnerski identitet kuće. Tri sprata puna fine estetike, predstavljaju optimizam proleća i bezbrižnog leta.

Sa otvaranjem koje je održano nedavno, najprodavaniji komadi kuće zauzeli su svoje mesto na policama radnji, čekajući da ih modne ličnosti učine svojim. U radnji se sada mogu naći artikli isključivo iz letnje kolekcije, koja obuhvata odeću i obuću, aksesoare, ali i komade koji su neophodni za plažu.

Kada je reč o enterijerima, osnovni građevinski materijal je bio mermer, obezbeđujući prisustvo luksuzne aure gde god da pogledate. Nijanse nane dale su život neutralnoj, ali elegantnoj beloj boji dok „slatko“ osvetljenje stvara romantičnu i primamljivu atmosferu za posetioce. Drvene, prirodne površine i male "eksplozije" boja, stvaraju ultra šik okruženje za koje možemo sa sigurnošću reći da u potpunosti izražava DNK brenda Zimmermann. Naime, mnoge dekorativne kreacije koje funkcionišu kao ornamenti nose potpis poznatih umetnika, čiji rad se ogleda u apstraktnim umetničkim delima koja krase zidove i površine.

Čini se da su neonski tonovi, poput limete i fuksije, harmonično usklađeni sa čitavom scenom, dok se celokupna dekoracija ističe po svojim vintage detaljima. Bonus element u dekoraciji je prelepo cveće koje je ispunilo umetničke šarene vaze i koje izgledaju kao nastavak dezena kolekcije odeće.

Jednostavna i istovremeno impresivna, moderna i u isto vreme nostalgična, prodavnica je već uspela da bude sledeća „big thing“ u Španiji i da postane jedno od najmodernijih mesta u ovom trenutku.

Luxury Experience