Novi butik brenda Chanel u Sen Tropeu

Baš kao kuća za odmor u kojoj je zadovoljstvo okupljati se svake godine, vila La Mistralee ponovo dočekuje sezonski butik CHANEL u Sen Tropeu.

Estetika i kodovi brenda CHANEL stapaju se u topli ambijent ove adrese, koji je okupan mekim mediteranskim letnjim svetlom. U celoj vili, bež tonovi poda od travertina ističu ružičasto-bež zidove i dodire crne i bele. Elegantno nameštene, različite sobe butika dočaravaju privatnu sferu Gabrijele Šanel: u predvorju, stolica sa naslonom nalazi se pored Goossens stola sa bazom od pšenice na kojoj se nalazi izbor modnih dodataka. U salonu, veliki banket od žutog somota, inspirisan sofom Gabrijele Šanel u njenom stanu u ulici Cambon 31, dodatno pojačava ovu atmosferu dobrodošlice. Svuda okolo, niše ugrađene u zidove predstavljaju izbor silueta i dodataka iz kolekcije Ready-to-Wear za proleće-leto 2022.

U potpunosti pokrivena velikim belim eteričnim zavesama, terasa butika je prožeta nežnim sjajem. I svetao i intiman, ovaj prostor inspirisao je dizajn staklenih šina za odeću koja je protkana srebrnim nitima. Veliki sto vas poziva da otkrijete sezonske torbe, dok su satovi i nakit, uključujući kolekcije COCO CRUSH i N°5, i najnovije kreacije satova J12, Premiere i BOY-Friend, raspoređeni u elegantnim konzolama.

Bašta – prava oaza mira ispunjena je velikim belim bugenvilijama, crnim metalnim fenjerima, ležaljkama i nameštajem od kovanog gvožđa. U blizini bazena, na drvenoj terasi, salon od belog platna odzvanja estetikom koja je karakteristična za mediteranske vile. Ovde klijenti mogu isprobati cipele izložene u kući pored bazena, uređene u istom duhu kao i vila.

Predstavljajući različite kolekcije modne kuće CHANEL tokom letnje sezone, butik će biti otvoren od 8. aprila do kraja septembra 2022.

Luxury Experience