Nove Louis Vuitton Tote torbe - savršena opcija za svaki dan

Otkako je Nikolas Geskijer imenovan za novog kreativnog direktora brenda Louis Vuitton, on nas konstantno iznenađuje interesantnim i modernim dizajnima...

Nove Monogram torbe su svakako deo tih iznenađenja. Noviteti ovog vrhunskog brenda, kreirani od kvalitetnog i svetski poznatog platna sa daškom smelog stava, sada su predstavljeni u formi Louis Vuitton Popincourt Tote torbica.

Spajanje ikonskog Louis Vuitton platna sa obodom u boji svakako privlači dosta pažnje, odmah po prvom viđenju. Popincourt Tote torba predstavljena je u dve veličine, a izgleda savršeno moderno sa svojim zip džepom koji nije u njenom centru. Ona je ležerna i ne poseduje ornamentne završne detalje, te predstavlja idealnu opciju za svaki dan.

Dve dostupne veličine, PM i MM, razlikuju se po širini i visini za oko 4 cm, ali imaju skoro pa identične cene. PM verzija će vas koštati 2.370 dolara, dok za MM morate izdvojiti 2.640 dolara, a obe verzije su dostupne sa nekoliko boja koje su raspoložive za obod.

Popincourt Tote torbe se zatvaraju rajsferšlusom, a imaju enterijer u boji oboda. Na raspolaganju vam je i kaiš za nošenje preko ramena. Idealno se kombinuju sa različitim odevnim kombinacijama, pa stoga ne sumnjamo da će vam baš ove torbe postati omiljeni izbor za svaki dan.