Nova prodavnica Louis Vuitton u Čikagu odaje počast gradu

Ovog meseca, Louis Vuitton je predstavio svoju novodizajniranu prodavnicu u glavnoj šoping zoni u Čikagu.

Za renoviranje, luksuzna modna kuća je učinila ono što najbolje radi - spajanje poznatog nasleđa i zanatstva Louis Vuittona sa modernim svetom kroz inovativne materijale i arhitektonske elemente u dizajnu.

Sastavni aspekt uređenja enterijera prodavnice uključivao je rad lokalnih zanatlija, što je omaž naprednoj kulturnoj zajednici grada. U stvari, Vuitton je angažovao umetnika iz Čikaga, Miča Rirdona da predstavi svoje živopisne slike nalik lavirintu, zajedno sa savremenim nameštajem inspirisanim američkim Shaker tradicijama, skandinavskim modernizmom i japanskom obradom drveta iz 57th Designs, kompanije koja se nalazi na južnoj strani grada i koja je fokusirana na održivost.

U novoj prodavnici u Čikagu izložena je muška kolekcija koju je kreirao Virdžil Ablo, zajedno sa ženskom kolekcijom koju potpisuje umetnički direktor Nikolas Geskjer.

Za vrhunski luksuz po meri dostupna je istorijska tradicija Louis Vuittona ručno rađenog prilagođavanja na licu mesta - usluga koja lokalnim i gostujućim klijentima nudi priliku da personalizuju raznovrsnu ikoničnu kožnu galanteriju.

Pult pun mirisa koji nudi inspirativne parfeme i kolonjske vode glavnog parfimera Louis Vuittona, Žaka Kavalijea Beltruda upotpunjuje upečatljiv LV univerzum.

Novi butik brenda će takođe kupcima ponuditi modne aksesoare, nakit, kožnu galanteriju, konfekciju, cipele, kofere i satove.