Nova luksuzna Neiman Marcus radnja na Long Ajlendu

Nedavno je na Long Ajlendu otvoren još jedan u nizu šoping molova, 42. po redu Neiman Marcus najnoviji i najluksuzniji objekat.

U samom središtu ekskluzivne zone i na površini od 106.000 kvadratnih metara ova robna kuća zaista deluje impozantno. Četvrta lokacija ovog brenda u Njujorku, ima impresivnu fasadu konstruisanu od 2.100 pločica dizajniranih tako da stvaraju utisak dizajna leptira. Unutrašnjost same zgrade je još svetlija i impresivnija od eksterijera zgrade i čini ovaj prostor potpuno drugačijim od svih drugih dosadašnjih Neiman Marcus prostora.

Kupci i ljubitelji tehnologija će se definitivno zaljubiti u tehnički unapređena memorijska ogledala kompanije MemoMI koja automatski fotografišu ili prave video od svega onoga što kupac prethodno proba, što mu na kraju omogućava da na miru, slajd po slajd pregleda sve isprobane kombinacije i na kraju napravi najbolji izbor ili putem društvenih mreža podeli fotografiju i upita za prijateljski savet, šta kupiti. Dakle, ono što smo do nedavno gledali u futurističkim filmovima, postaje stvarnost. Unutar radnje postoje eksterni punjači za smart telefon, ukoliko kupac želi da ga dopuni, prodavci su opremljni iPhone opremom, omogućen je naravno i bežični internet kao i umetnički radovi lokalnih umetnika.

Luksuzno krilo sadrži mnoge radnje renomiranih kreatora kao što su Tory Burch, Tom Ford, Céline, zajedno sa drugim renomiranim brendovima i prodavnicama nakita, kozmetike, dizajnerskih tašni, a u zgradi se takođe nalaze i SPA centar i šarmantni Neiman Marcus café.