Kolekcija Dolce & Gabbana inspirisana jednim od najmagičnijih hotela na Sardiniji

Letnji boravak u Italiji je drugačiji od bilo kog drugog putovanja.

Provešćete dane u šetnji kroz malene gradove smeštene na liticama sa pogledom na živopisne zalive, zaustavljajući se u šarmantnim prodavnicama i autentičnim restoranima da biste uživali u testenini i svežim morskim plodovima, i opustiti se u prelepim klubovima na plaži. Možda nigde nije tako šarmantno kao na Sardiniji, ostrvu sa predivnom obalom za istraživanje.

Jedan od najpoznatijih hotela na Sardiniji, Hotel Cala di Volpe, ušuškan u bezvremenski glamuroznu Costa Smeralda, oličenje je neuporedivog glamura Smaragdne obale. Hotel ima jedinstven mediteranski dizajn poznatog arhitekte Žaka Kuela, zakrivljene bele i pastelne zidove i lučne prozore.

Ovog leta, Hotel Cala di Volpe se udružio sa italijanskom modnom kućom Dolce & Gabbana, koja je otvorila sezonsku pop-up prodavnicu u hotelu i predstavila ekskluzivnu kapsul kolekciju koja slavi lepotu Sardinije. Svetle boje kolekcije i dizajn inspirisan Sardinijom omogućiće vam da sa sobom ponesete deo „la dolce vita“ koji ovde vlada.

Kolekcija uključuje kaftane, košulje, kape i marame u prepoznatljivim smelim bojama i živopisnim printovima. Komadi imaju svetle, sunčane motive koji trenutno dočaravaju pejzaž Sardinije. Kad god nosite ove komade, odmah ćete se osećati kao ste na svom omiljenom mestu u Italiji. 

Tokom svog boravka, prihvatite modnu temu tako što ćete boraviti u ekskluzivnom hotelskom apartmanu Harrods. Prošlog leta, robna kuća dizajnirala je jedinstven penthaus koji slavi  prepoznatljivu arhitekturu sa mekim, zakrivljenim nameštajem i raskošnim tkaninama. Iako su enterijeri zaista luksuzni, privatna krovna terasa je zvezda ovog apartmana. Ima prostran pogled na azurnu vodu, podignuti infinity bazen sa integrisanim barom, veliku palubu i pergolu za ručavanje.

Luxury Experience