NOĆ KUPOVINE NA FRANCUSKI NAČIN

Poznata u svetu kao jedna od najvećih robnih kuća, pariska Galeries Lafayette otvara svoja vrata za šest srećnih ljubitelja mode šestog januara…

Takmičenje koje je organizovano od strane Airbnb vezuje se za njihovu #NightAt kmapanju, tokom koje njihovi fanovi mogu provesti noć u nekim zaista jedinstvenim mestima širom planete. Galeries Lafayette otvorena je 1907.godine, a sada sadrži butike najpoznatijih modnih i luksuznih brendova kao što su Alexander Wang, Calvin Klein i Lacoste. Pobednici ovog takmičenja imaće priliku da prespavaju u prodavnicama pre nego što započnu velike rasprodaje sedmog januara.

Dakle, šta sve dobijaju pobednici takmičenja? Putovanje u Pariz, sa nekoliko dana borakva, poklon vaučer u vrednosti 200 EUR, luksuznu večeru i doručak i uslugu personalnog kupca koji će vam pomoći da nađete garderobu koja će vam savršeno pristajati.

Kako se možete prijaviti za učešće u ovom takmičenju i osvojiti ove sjajne nagrade? Posetite Galeries Lafayette stranu na Airbnb, odaberite datum i napišite u 100 reči kratku priču zašto biste baš vi trebalo da dobijete nagradu. Možda možete pisati o svom fantastičnom stilu ili o tome kako bi ste vi doživeli dane u Parizu.