Napapijri predstavlja novu capsule kolekciju

Više slika

Više slika

Udobna britanska provincija sastaje se sa ambicioznim istraživačima…

Napapijri nova capsule kolekcija inspirisana je arhivama londonske robne kuće Liberty, koristeći njihove klasične dizajne, kako bi udahnula novi život svojim slavnim siluetama. Inspirisana konceptom istraživanja i putovanja, kolekcija se okreće ekstenzivnoj arhivi Liberty tekstila, koristeći Magnified Wildflowers print za svoju žensku ponudu, odnosno Tartan dezen za mušku. Glavni komad kolekcije bez sumnje je Northfarer Anorak, predstavljen u novim iteracijama Liberty materijala, zajedno sa bucket šeširima, duksericama, majicama i putnim aksesoarima.

Spajajući funkcionalnu garderobu sa toplinom periferije Britanije, ova kolekcija želi da proslavi putnike koji su “dirnuti samo-ekspresijom i poterom za kreativnošću”, kako stoji u zvaničnoj objavi brenda. Oslanjajući se na ambijent britanskih zaseoka za svoju kampanju, Napapijri se udružio sa londonskim fotografom, AZ Captures zajedno sa tekstopiscima Kwaku i Murray Matravers.

U saradnji sa londonskim fotografom, Luisom Biverom i režiserom Luisom Linkolnom, kampanja nam nudi umetnički prikaz jednog sasvim običnog dana na britanskom selu. Na kraju, možemo reći da je Napapijri kolekcija već sada dostupna za kupovinu putem zvaničnog sajta brenda.

Luxury Experience